Συγκλονίζει ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης με τις αποκαλύψεις του - «Πήγα να λιποθυμήσω»

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Συγκλονίζει ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης με τις αποκαλύψεις του - «Πήγα να λιποθυμήσω»

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης βρέθηκε καλεσμένος το βράδυ της Δευτέρας στο Σημείο Συνάντησης της ΕΡΤ και στον Γιώργο Κωνσταντίνου και μέσα σε όλα αποκάλυψε πόσα χρήματα πήρε για μια ταινία.

Ο γνωστός ηθοποιός, που ξέσπασε για τις παραστάσεις, αναφέρθηκε στην συμμετοχή του στην ταινία «summer lovers», μια χολιγουντιανή παραγωγή και αποκάλυψε τον εξωφρενικό μισθό που πήρε.

Συγκεκριμένα, ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης είπε: «Ήταν το 1980 με 1981, το μαλλί μου ήταν αφάνα, σγουρό σαν καρούλι και μακρύ… Είχα μία φίλη και μου είπε «θα γίνει μία ταινία, θέλεις να περάσεις από casting να σε δει ο Αμερικάνος σκηνοθέτης;».

Έρχομαι από Θεσσαλονίκη Αθήνα, με βλέπει ο σκηνοθέτης με το σγουρό μαλλί και με ήθελε… άλλωστε τρεις σκηνές ήταν! Το πιο αστείο ήταν όταν μου τηλεφώνησαν να μου πουν τι λεφτά θέλω… Το 1980 ο μηνιαίος μισθός ήταν 9.000 δραχμές ή 12.000 δραχμές κάπου εκεί… και μου τηλεφωνούν και μου λένε ποιο είναι το κασέ σας και μου έφυγε το ακουστικό… ούτε καν ήξερα τι είναι το κασέ. Και μου λένε 150.000 δραχμές είναι καλά;

Πήγα να λιποθυμήσω… και λέω «ναι». Πήγα στην Σαντορίνη και έκατσα μία βδομάδα για τρία γυρίσματα. Μου είπαν… «με το που φτάσετε να πάτε να πληρωθείτε σας παρακαλώ», εγώ όμως νέο παιδί δεν πήγα… και την άλλη μέρα στο γύρισμα μου τραβάνε το αφτί και μου λένε «γιατί δεν ήρθατε να πληρωθείτε;»»!

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα:

Βλαδίμηρος Κυριακίδης: Γνωρίζατε την ηλικία του; Θα πάθετε πλάκα

Γνωρίζατε την ηλικία του Βλαδίμηρου Κυριακίδη; Θα πάθετε πλάκα μόλις δείτε πόσο είναι. Ο ηθοποιός της «Μουρμούρας» έκανε την αποκάλυψη μόνος του και πραγματικά «μείναμε» αφού δεν του φαίνεται με τίποτα.

Στην κάμερα της εκπομπής «Στην φωλιά των Κου-Κου» και την Δήμητρα Καλφούτζου μίλησε το πρωί της Τετάρτης, ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης.

Ο γνωστός ηθοποιός μεταξύ άλλων δε δίστασε να αποκαλύψει την ηλικία του, αλλά και να αναφερθεί στις δουλειές του σπιτιού.

«Είμαι κοντά στα 60 χρόνια. Ο εικοσάχρονος με βλέπει σαν εικοσάχρονο και μου λέει “γεια σου Βλαδίμηρε γίγαντα”. Μου λένε πως δεν μοιάζω 60 χρονών. Γυμνάζομαι αλλά είναι στο DNA μου. Είχα φτάσει 20 χρονών, επειδή έμοιαζα μικρότερος δεν με έβαζαν στις ακατάλληλες ταινίες στους κινηματογράφους. Δείτε τον εδώ και σε Αμερικάνικη ταινία και θα πάθετε πλάκα.

Είναι πρόβλημα, Είμαι λίγο ακατάστατος. Τακτικός είμαι μόνο στην κουζίνα. Αφού μαγειρέψω γυαλίζει όλη η κουζίνα και τα κατσαρολικά. Σιχαίνομαι τη σκούπα και το σιδέρωμα αλλά μου αρέσει πολύ να πλένω πιάτα. Η γυναίκα μου με κυνηγάει να τα βάλω στο πλυντήριο πιάτων αλλά προτιμώ να τα πλύνω», είπε ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης.

Πόσο χρονών είναι ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης (Θεσσαλονίκη, 26 Ιουνίου 1962) είναι Έλληνας ηθοποιός και σκηνοθέτης του κινηματογράφου, της τηλεόρασης και του θεάτρου.

Έκανε το ντεμπούτο του στον κινηματογράφο το 1982 με την ταινία Οι εραστές του καλοκαιριού, ενώ την πρώτη του σκηνοθετική απόπειρα την έκανε το 2006, σε συνεργασία με την Έφη Μουρίκη, στην ταινία Straight Story, στην οποία συνέγραψε και το σενάριο.

Έχει συμμετάσχει σε μερικές από τις πιο γνωστές ελληνικές παραγωγές στον κινηματογράφο όπως οι Safe Sex, Το κλάμα βγήκε απ' τον παράδεισο, Λουκουμάδες με μέλι, Νήsos και Νήsos 2: Το κυνήγι του χαμένου θησαυρού.