Αθηνά Οικονομάκου: Απάντησε πρώτη φορά δημόσια στις φήμες περί δεύτερης εγκυμοσύνης

Τι είπε;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αθηνά Οικονομάκου: Απάντησε πρώτη φορά δημόσια στις φήμες περί δεύτερης εγκυμοσύνης

Φήμες που έχουν βγει, θέλουν την Αθηνά Οικονομάκου να είναι για δεύτερη φορά έγκυος, ωστόσο όπως φαίνεται η ίδια δεν... γνωρίζει κάτι. Συγκεκριμένα, μετά από ερώτηση που της έγινε στα social media, απάντησε ανοιχτά.

Η ηθοποιός είναι λάτρης των social media και επικοινωνεί καθημερινά με τους διαδικτυακούς της φήμες μέσω αναρτήσεων. Χθες ωστόσο, έκανε ένα Q&A, όπου απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις πους.

Μια ερώτηση που δέχτηκε είναι πως «ακούγεται σε πολλά σαιτ ότι είσαι ξανά έγκυος. Πες μας ότι θα μας κάνεις πάλι χαρούμενους;». Τότε η Αθηνά Οικονομάκου, δεν δίστασε και απάντησε δημόσια «Που; Δεν το έχω δει».

Αθηνά Οικονομάκου Φίλιππος Μιχόπουλος

Να σημειώσουμε πως η Αθηνά Οικονομάκου έπεσε θύμα απάτης. Δείτε τι συνέβη.

Αθηνά Οικονομάκου - Φίλιππος Μιχόπουλος: Το love story και ο γιος τους

Το αγαπημένο ζευγάρι είναι μαζί από το καλοκαίρι του 2013.

«Γνωριστήκαμε στη Μύκονο, σε μια παραλία. Τελικά είχαμε βρεθεί και το προηγούμενο βράδυ, είχαμε έρθει πρόσωπο με πρόσωπο κι εκείνος μετά μου είπε πως κάτι υπήρχε στην ατμόσφαιρα. Εγώ δεν το θυμάμαι, όμως, κι αυτό είναι το παράπονό του! Ουσιαστικά συναντηθήκαμε την επόμενη μέρα στην παραλία, εκεί γνωριστήκαμε», δήλωνε η Αθηνά σε συνέντευξη της.

Το 2015, σε μια ακόμη συνέντευξη δηλώνει: «Στη σχέση μας κάνει κουμάντο ο Φίλιππος…Θα πω την γνώμη μου, θα βάλω τα όριά μου, αλλά ο άντρας είναι ο κυρίαρχος σε μια σχέση. Δεν θέλω κανέναν ”σατράπη” στη ζωή μου αλλά ούτε και έναν που θα τον κάνω ό,τι θέλω».

Αθηνά Οικονομάκου Φίλιππος Μιχόπουλος

Το τέλος του 2014 βρίσκει το ερωτευμένο ζευγάρι να ζει κάτω από την ίδια στέγη. Παντρεύεται με πολιτικό στο Γύθειο κάτω από άκρα μυστικότητα και καλεσμένοι είναι η οικογένεια και οι πολύ στενοί φίλοι τους.

Στις 14 Μαρτίου του 2018, Αθηνά και Φίλιππος γίνονται για πρώτη φορά γονείς και ο μικρός Μάξιμος έρχεται να ολοκληρώσει την ευτυχία της οικογένειας Μιχόπουλου.

Λίγο καιρό αργότερα, πραγματοποιεί τον θρησκευτικό γάμο του στη Μύκονο, ο οποίος ήταν παραμυθέμιος.