Επέμβαση στο πρόσωπο για την Ασημίνα Ουστάλλι - «Είμαι πολύ πρησμένη, έχω μελανιές»

Βγήκε στο Happy Day και το αποκάλυψε

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Επέμβαση στο πρόσωπο για την Ασημίνα Ουστάλλι -  «Είμαι πολύ πρησμένη, έχω μελανιές»

Στην πρωινή εκπομπή «Happy Day» μίλησε η Ασημίνα Ουστάλλι, η οποία αποκάλυψε την επέμβαση που έκανε στο πρόσωπο της και συγκεκριμένα, στη μύτη της λόγω προβλήματος που είχε.

Όπως έκανε γνωστό η πρώην παίκτρια του MasterChef, είχε διάφραγμα και σπασμένο κόκκαλο με αποτέλεσμα να έπρεπε να κάνει χειρουργείο για να διορθωθεί το πρόβλημα.

Οι αποκαλύψεις της Ασημίνας Ουστάλλι για την επέμβαση

«Γενικά, δεν μου αρέσει πολύ να κάθομαι, δεν έχω συνηθίσει, αλλά συνέχεια κάτι κάνω. Έκανα μια επέμβαση στη μύτη μου γιατί είχα διάφραγμα και σπασμένο κόκκαλο. Χρειάζεται να καθίσεις αρκετό καιρό μέσα στο σπίτι γιατί μέχρι να βγάλεις τα ράμματα και να μπορέσεις να αναπνεύσεις κανονικά, θέλει πάνω από μήνα. Είμαι πάρα πολύ πρησμένη ακόμα, έχω μελανιές.

Η προβολή από το MasterChef βοηθάει, ανοίγει πιο γρήγορα η πόρτα για να εξελιχθείς λίγο πιο σύντομα. Δεν είμαστε τηλεοπτικά προϊόντα, ούτε μοντέλα, ούτε ηθοποιοί. Μάγειρες είμαστε, ο χώρος μας είναι στην κουζίνα και στην κουζίνα θα παραμείνουμε. Οι μάγειρες μεταξύ μας γνωρίζουμε ποιοι είναι καλοί και ποιοι όχι στην αγορά.

Θα μου άρεσε να δουλέψω σε εκπομπή με μαγειρικό περιεχόμενο, κάτι που θα μου αρέσει και θα με εκφράζει. Καλά κάνουν τα παιδιά και μαγειρεύουν στην τηλεόραση, εμένα δεν θα μου άρεσε να μαγειρεύω σε πρωινή εκπομπή», λέει η Ασημίνα Ουστάλλι.

Να σημειώσουμε ωστόσο, πως ο νέος κύκλος του MasterChef, έχει ξεκινήσει και θα είναι ανατρεπτικός γεμάτος αλλαγές.

Η Ασημίνα Ουστάλλι μετά το Masterchef μπήκε σε άλλη κουζίνα! Το φαγητό που θα λατρέψετε!

Η Ασημίνα Ουστάλλι μετά το Masterchef μπήκε σε άλλη κουζίνα! Το φαγητό που ετοιμάζει θα το λατρέψετε τόσο εσείς όσο και οι αγαπημένοι σας!

Συγκεκριμένα, η Ασημίνα έδειξε πως να φάμε πιο υγιεινά, δηλαδή μια vegan εκδοχή ενός λαχταριστού μπέργκερ!

Πιο αναλυτικά, μία μπρουσκέτα με τεχνητό σολομό, ένα τεράστιο burger με μπιφτέκι beyond, δηλαδή «κιμά» που φτιάχνεται από πρωτεΐνη μπιζελιού, ρυζιού και δεν έχει καθόλου γλουτένη.

Καλεσμένη στην "Φωλιά των Κου Κου" η ίδια μοιράστηκε την λαχταριστή συνταγή της.

Δείτε την αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο!