The Bachelor: Αυτό το κορίτσι ήταν στο παιχνίδι και το απέρριψε ο Βασιλάκος

Θα μείνετε όταν δείτε ποια είναι

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
The Bachelor: Αυτό το κορίτσι ήταν στο παιχνίδι και το απέρριψε ο Βασιλάκος

Μπορεί ο Βασιλάκος να έδωσε το μονόπετρο αλλά και την καρδιά του στην Νικολέττα, ωστόσο η αλήθεια είναι πως από το The Bachelor, πέρασαν αρκετά εντυπωσιακά κορίτσια και ένα από αυτά είναι και το κορίτσι που βλέπετε στην παραπάνω φωτογραφία, η Άννυ Βασίλα.

Η Άννυ μπήκε πολύ δυναμικά στο παιχνίδι και έδειξε στις συμπαίκτριές της πως είναι ένας αντίπαλος που πρέπει να υπολογίζουν. Έμεινε γνωστή για τον ευαίσθητο χαρακτήρα της, αφού πολύ συχνά τη βλέπαμε να επηρεάζεται από καταστάσεις και να κλαίει μέσα στο σπίτι.

Άννυ Βασίλα αποχώρηση

Βγαίνοντας από το The Bachelor, η Άννυ έκανε ένα νέο βήμα, άλλαξε τα μαλλιά της και έδειξε να είναι πιο ανανεωμένη από ποτέ.

Άννυ Βασίλα Alpha

O λογαριασμός της στο Instagram έχει περίπου 10.000 followers και κάθε της ανάρτηση γίνεται απλά ανάρπαστη, αφού πρόκειται για μία πολύ εντυπωσιακή γυναίκα. Η ίδια δηλώνει ηθοποιός ενώ μετά την αποχώρησή της είχε ήδη προβλέψει πως η μεγάλη νικήτρια του The Bachelor θα είναι η Νικολέττα Τσομπανίδου, κάτι που είδαμε να συμβαίνει και στην πραγματικότητα.

Άννυ Βασίλα instagram

Μιλώντας για την εμπειρία της στο ριάλιτι, στην εκπομπή Καλύτερα δεν γίνεται, είπε: «Θα έμπαινα πιο δυναμικά στο παιχνίδι. Ήμουν λίγο μαγκωμένη. Εννοείται πως θα το παρακολουθώ. Αν δε το ζήσεις δεν το καταλαβαίνεις πως είναι ακριβώς. Είχα την περιέργεια και σαν εμπειρία ήθελα να το ζήσω όλο αυτό. Σε καμία κοπέλα νομίζω δεν αρέσει αυτός ο τρόπος διεκδίκησης. Απλά μπήκαμε να δοκιμάσουμε και λίγο τις αντοχές μας», είπε μεταξύ άλλων.

The Bachelor Άννυ

Ποια είναι η Άννυ Βασίλα που απέρριψε ο Παναγιώτης Βασιλάκος στο The Bachelor

H Άννυ είναι 23 ετών και στο Τhe Bachelor δήλωσε συμμετοχή γιατί έχει την κρυφή ελπίδα να βρει τον αληθινό έρωτα, τον ένα και μοναδικό σύντροφο στη ζωή της. Την ιντριγκάρει ο ανταγωνισμός και ως παθιασμένη Δίδυμος είναι έτοιμη να διεκδικήσει τον Bachelor από τις άλλες γυναίκες , καθώς θεωρεί ότι διαθέτει… «όλο το πακέτο».

Άννυ Βασιλάκος