Ο Κώστας Κοκκινάκης «άδειασε» τους διάσημους του Survivor 4 - «Δεν θα αντέξουν και θα φύγουν...»

Αυστηρός στις δηλώσεις του

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ο Κώστας Κοκκινάκης «άδειασε» τους διάσημους του Survivor 4 - «Δεν θα αντέξουν και θα φύγουν...»

Ο Κώστας Κοκκινάκης μίλησε σήμερα το πρωί στην εκπομπή Ευτυχείτε και μεταξύ άλλων δε δίστασε να «αδειάσει» την ομάδα των διάσημων που έχει μπει στο Survivor 4, ξεκαθαρίζοντας πως κάποιοι δεν πρόκειται να αντέξουν και θα ζητήσουν να φύγουν.

Ο πολίστας που αγαπήθηκε από το κοινό στον πρώτο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης, εξήγησε πώς του φαίνεται που βλέπει ξανά το Survivor στην τηλεόραση, ενώ αποκάλυψε πως αν γινόταν Survivor All Star θα πήγαινε για τα λεφτά.

Κώστας Κοκκινάκης Survivor 4

Αναφερόμενος στους παίκτες που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο Survivor 4, ξεκαθάρισε πως δεν είναι τόσο δυνατοί, ειδικά οι παίκτες των διάσημων και πως σύντομα θα δούμε κάποια οικειοθελή αποχώρηση, όπως αυτή της Έλενας Λιλιοπούλου.

Αυτά είπε ο Κώστας Κοκκινάκης για την ομάδα των διάσημων στο Survivor 4

«Ζηλεύω λίγο γιατί σκέφτομαι πόσο ωραία περάσαμε εκεί αλλά και πόσο δύσκολα ήταν, ο κόσμος δεν μπορεί να το καταλάβει αυτό. Είναι εύκολο να κρίνεις τους άλλους ενώ το βλέπεις από τον καναπέ σου. Το να σκοτώσεις ένα καβουράκι για να το μοιραστούν 10 άτομα για τη γεύση, μου φάνηκε αστείο.

Τώρα στην αρχή πιστεύω κάποιοι δεν θα αντέξουν, μπορεί να φύγει κάποιος μόνος του, ίσως η Μαριπόζα που ήταν σαν άρρωστη. Οι διάσημοι ωστόσο μου φάνηκαν πιο αδύναμοι αλλά αυτό θα το δείξει η πορεία. Θα ήθελα να πάω στο All Star Survivor, αν πήγαινα θα το έκανα ξεκάθαρα για οικονομικούς λόγους. Δεν ξέρω αν θα πήγαινα στο Survivor Πανόραμα γιατί δεν μπορώ να μου λένε τι πρέπει να πω».

Η ομάδα των διάσημων στο Survivor 4 θα ενισχυθεί από τον Ιάσονα Μανδηλά

Τα πράγματα φαίνεται πως είναι δύσκολα για την ομάδα των Διάσημων στο Survivor αφού η αδυναμία που έχουν δεν κρύβεται με τις δυο σερί νίκες των Μαχητών. Για τον λόγο αυτό θα έχουμε σίγουρα νέες προσθήκες.

Όπως ήδη γνωρίζουμε, η Ανθή Σαλαγκούδη και η Ελίζαμπεθ Ελέτσι - δείτε εδώ το βιογραφικό της - θα ενταχθούν αντίστοιχα σε Διάσημους και Μαχητές. Μάλιστα, οι κοπέλες ξεκινούν άμεσα τα αγωνίσματα με τις δύο ομάδες. Παρ’ όλα αυτά, υπάρχει και μια νεότερη εξέλιξη που ίσως ανατρέψει πολλά…

Επειδή η παραγωγή του Survivor έχει διαπιστώσει την ανισότητα μεταξύ των δύο ομάδων, σύμφωνα με όσα μετέφερε στο Πρωινό ο Αλέξης Μίχας, έχει ήδη καταρτιστεί υπό άκρα μυστικότητα μια λίστα με τρεις celebrities, οι οποίοι συζητούν ήδη με τον ΣΚΑΪ και την Acun Medya. Πρόκειται για τρεις νέους άνδρες διάσημους που θα μπουν σταδιακά στην ομάδα.

Ιάσονας Μανδηλάς Survivor βιογραφικό

Ο τραγουδιστής Ιάσονας Μανδηλάς, του οποίου το όνομα έχει ακουστεί εδώ και αρκετό καιρό, βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις για να φύγει άμεσα για τον Άγιο Δομίνικο και να είναι ένα από τα πρόσωπα που θα προστεθούν στην ομάδα των Διασήμων στο Survivor.

Ποιος είναι ο Ιάσονας Μανδηλάς που ενδέχεται να μπει στο Survivor

Ο Ιάσονας Μανδηλάς γεννήθηκε στις 24 Ιανουαρίου του 1992 στην Αθήνα, και είναι ηθοποιός - τραγουδιστής. Έκανε το ντεμπούτο ως ηθοποιός στο σήριαλ του ΑΝΤ1 «Οι Συμμαθητές» μέσα από τον ρόλο του Κυριάκου, του γόη λυκειόπαιδου.

Πήγε σχολείο στην Αγία Παρασκευή και στο Ευρωπαϊκό σχολείο του Λουξεμβούργου, και τα σχολικά του χρόνια πέρασαν κάνοντας πρωταθλητισμό και πιάνο. Ασχολήθηκε με ενόργανη, καταδύσεις, σκι και πολλά άλλα, μα κυρίως με το στίβο. Έγινε μέλος της εθνικής ομάδας του Λουξεμβούργου το 2006 και πρωταθλητής Ελλάδος το 2007 στα 100μ. με Εμπόδια.

Ιάσονας Μανδηλάς Survivor

Το 2008 ξεκίνησε χορό ενώ το 2009 τραγούδι και υποκριτική. Το όνειρο του άρχισε να παίρνει μορφή όταν κέρδισε υποτροφία στο πρόγραμμά του Jacob's pillow στην Μασαχουσέτη της Αμερικής. Από ΄κει και έπειτα αφοσιώθηκε στο να γίνει επαγγελματίας musical performer και το 2010 κέρδισε την 3χρονη υποτροφία στο Bird College του Λονδίνου όπου και πήγε για να σπουδάσει. Συνεργάστηκε με μεγάλους χορογράφους και τραγουδιστές, όπως ο Robbie Williams. Την αφορμή για να γυρίσει και πάλι στην Ελλάδα, του την έδωσε ο ρόλος του Μαγκάλντι που πήρε για το μιούζικαλ "Εβίτα". Ακολούθησαν και άλλες δουλειές με την Demy και την Ήβη Αδάμου και σαν χορευτής και σαν χορογράφος σε βιντεοκλίπ. Αν και τελικά η "Εβίτα" αναβλήθηκε, δούλεψε στους Δαίμονες με την Άννα Βίσση και τώρα συμμετέχει στο Sugar, ένα μιούζικαλ βασισμένο στην ταινία "Μερικοί το προτιμούν καυτό" σε σκηνοθεσία Σταμάτη Φασουλή.

Θα μπορούσε κανείς να παρακολουθήσει και τα μαθήματα Jazz/Commercial/Σύγχρονο που παραδίδει στη σχολή "We Got Moves Dance Center" στη Δάφνη.