Άγριες Μέλισσες - spoiler: Ο Τάκης πηγαίνει στο Διαφάνι και εκβιάζει την Δρόσω

Τα πάνω κάτω στα νέα επεισόδια της σειράς

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Άγριες Μέλισσες - spoiler: Ο Τάκης πηγαίνει στο Διαφάνι και εκβιάζει την Δρόσω

Ένα απίστευτο spoiler έκαναν στο Πρωινό για τα νέα επεισόδια της σειράς Άγριες Μέλισσες που θα προβληθούν από το νέο έτος. Όπως αποκάλυψαν στον αέρα, ο Τάκης θα πάει να βρει στο Διαφάνι την Δρόσω και θα την εκβιάζει για το παιδί και την Τρούμπα.

Αυτό είναι το απίστευτο spoiler για το Survivor

Όπως ανέφερε ο Αλέξης Μίχας, η Δρόσω θα εξομολογηθεί στον Κωνσταντή πως είναι ερωτευμένη μαζί του και Θα γίνουν ζευγάρι, ωστόσο θα τη σχέση τους μακριά από όλους και από όλα.

Ο Τάκης, όμως, θα πάει στο Διαφάνι και θα εκβιάσει την Δρόσω και με το παιδί αλλά και με την ιστορία της Τρούμπας. Ενώ και ο Κωνσταντής θα πέσει θύμα εκβιασμού από την Δόμνα, καθώς θα του αποκαλύψει πως γνωρίζει τα πάντα για τη φυτεία και ότι αν δεν μείνουν μαζί θα τον καταδώσει στην αστυνομία.

Έρχεται μια μεγάλη σύγκρουση μεταξύ του Κωνσταντή και της Δρόσως και πριν καλά καλά τα φτιάξουν θα χωρίσουν. Από την άλλη, η Ασημίνα φεύγει με το παιδί.

Άγριες Μέλισσες ΑΝΤ1 spoiler

Η Δόμνα μαθαίνει πως ο Μελετής είναι αδερφός της - Αποκλειστικό spoiler

Εισέβαλε στις «Άγριες μέλισσες» ως μέλλουσα κυρία Σεβαστού, καθώς είναι η αρραβωνιαστικιά του Κωνσταντή. Η Νεφέλη Κουλούρη στον δεύτερο τηλεοπτικό ρόλο στην καριέρα της, δηλώνει ευτυχής με αυτή τη συγκυρία, μιλά με πάθος για την ηρωίδα της Δόμνα και αποκαλύπτει στο περιοδικό TV24 όλα όσα θα συμβούν στα νέα επεισόδια - δείτε εδώ πότε επιστρέφει η σειρά από το διάλειμμα των Χριστουγέννων - καθώς θα κληθεί να πολεμήσει έναν αόρατο για εκείνη εχθρό, που δεν είναι άλλη από τη Δρόσω προκειμένου να ξανακερδίσει την καρδιά του αγαπημένου της.

Από χωριό σε χωριό το πάτε. Από το Φτασμένο και τη σειρά «Πέτα τη φριτέζα» τώρα στο Διαφάνι και τις «Αγριες μέλισσες». Περάσατε οντισιόν για τον ρόλο;

«Πράγματι. Είχα στείλει βιογραφικό για τον δεύτερο κύκλο και με κάλεσε η Μιράντα Ρωσταντή, την οποία ευχαριστώ γιατί μου έδωσε την ευκαιρία να συναντηθώ με τον σκηνοθέτη μας Λευτέρη Χαρίτο».

Παρακολουθούσατε τη σειρά;

«Οχι για είχα θέατρο τα βράδια. Είδα τον πρώτο κύκλο στην πρώτη καραντίνα, χωρίς τότε να ξέρω ότι θα πάρω μέρος σε αυτή την παραγωγή. Γνώριζα ότι έχει μεγάλη απήχηση και μου κέντρισε το ενδιαφέρον».

Νιώσατε μεγαλύτερη ευθύνη μπαίνοντας σε μια τόσο επιτυχημένη σειρά;

«Ως ηθοποιός και ως άνθρωπος θέλω να δίνω το καλύτερο δυνατό σε ό,τι κι αν κάνω. Η ευθύνη είναι πάντα και παντού η ίδια. Σαφώς όταν μπαίνεις σε μια σειρά που έχει ήδη ξεκινήσει, με μια ομάδα δεμένη και γνωρίζει τεράστια επιτυχία, ο πρώτος καιρός προσαρμογής είναι αγχωτικός. Στη συγκεκριμένη περίπτωση η εξοικείωση ήρθε γρήγορα. Ολοι επαγγελματίες είμαστε».

Οταν... συστηθήκατε με τη Δόμνα τι εντύπωση σας έκανε ως χαρακτήρας;

«Τρελάθηκα. Είχε πολύ ενδιαφέρον το ότι κλήθηκα να κάνω έναν ρόλο κόντρα σε μένα. Ισως όχι στη βάση του αλλά στις εκφάνσεις του χαρακτήρα και τον τρόπο που συμπεριφέρεται στους άλλους. Αυτό είναι πρόκληση για κάθε ηθοποιό. Χάρηκα πολύ που βρέθηκα με μια ηρωίδα αρκετά μακριά από τη

δική μου ιδιοσυγκρασία».

Η αλήθεια είναι ότι η Δόμνα λειτουργεί ανταγωνιστικά.

«Οντως και δεν χαρίζεται εύκολα. Θέλει να έχει τα πάντα υπό έλεγχο και να της γίνονται όλα τα χατίρια. Διεκδικεί και θέλει να παίρνει ό,τι έχει κατά νου. Δεν είναι άνθρωπος που θα χρησιμοποιήσει όλα τα μέσα, αλλά έτσι την έχει μάθει ο πατέρας της, να έχει ό,τι ζητάει. Σε αυτό το μοτίβο λοιπόν βαδίζει και στην ενήλικη ζωή της. Δύσκολο να το δεχτεί αυτό ένας χαρακτήρας σαν τον Κωνσταντή. Ωστόσο θα “φάει τα μούτρα της”, θα συνειδητοποιήσει κάποια πράγματα και θα δει ο κόσμος και την πραγματική ουσία του χαρακτήρα της Δόμνας πέρα από το περίβλημα».

Δηλαδή θα δούμε πιο ευάλωτες στιγμές της;

Δόμνα νέα επεισόδια Άγριες Μέλισσες

«Η Δόμνα είναι η πρώτη φορά στη ζωή της που ερωτεύεται. Η αρχική αντιμετώπιση των πραγμάτων είναι ότι θα θέλει να περνάει το δικό της, αλλά μια σχέση θέλει κατανόηση και συμβιβασμούς και σίγουρα δεν κυλούν όλα ρόδινα. Οταν βρεθεί αντιμέτωπη με το πρόβλημα στη σχέση της, θα κλειστεί στον εαυτό της προκειμένου να δει τι πραγματικά θέλει, πώς θα το διεκδικήσει και αν θα δείξει ή όχι κατανόηση».

Το πρόβλημα, ως γνωστόν, είναι η Δρόσω.

«Η Δόμνα επιστρατεύει όλα τα μέσα που διαθέτει για να κρατήσει τον Κωνσταντή κοντά της. Γι’ αυτό και ήρθε ερωτικά κοντά του. Είναι ερωτευμένη αλλά έχει και στο πίσω μέρος του μυαλό της ότι αν του δοθεί ολοκληρωτικά θα τον “δέσει” και ότι ο έρωτας ήταν αυτό που έλειπε στη σχέση της για να νιώσει κι αυτός το ίδιο με εκείνη. Η Δόμνα αντιλαμβάνεται τον κίνδυνο χωρίς να γνωρίζει τι ουσιαστικά συμβαίνει από κάποιες μικρές κινήσεις και συμπεριφορές του Κωνσταντή».

Είναι πράγματι ερωτευμένη μαζί του;

«Πολύ, δεν υπάρχει σε αυτό πίσω κείμενο. Θέλει να του αφιερώσει τη ζωή της».

Πώς θα διαχειριστεί ο Κωνσταντής το πάθος που του ξυπνά η Δρόσω;

«Οπως παρακολουθήσαμε ανέβαλε το γάμο. Η Δόμνα όμως δεν θα παραδώσει τα όπλα της. Θα διεκδικεί συνεχώς την αγάπη του και μέσα από τον τρόπο που θα το κάνει θα δούμε για πρώτη φορά και τον αληθινό της χαρακτήρα και το πώς θα αντιδράσει. Δεν θα λειτουργήσει ανταγωνιστικά σε σχέση με τον Κωνσταντή ούτε θα του κάνει κακό. Θα προσπαθήσει με όσα μέσα διαθέτει ως γυναίκα, να τον πείσει ότι πρέπει να μείνει μαζί της».

Γνωρίζει ότι η γυναίκα που είναι ερωτευμένος ο Κωνσταντής είναι η Δρόσω;

«Οχι, τουλάχιστον άμεσα. Ξέρει από τον ίδιο ότι υπάρχει μια άλλη γυναίκα συναισθηματικά στη ζωή του, αλλά δεν θα της πει ποια είναι. Φαντάζομαι ότι σεναριακά στο τέλος τίποτα δεν μένει κρυφό.».

Η Δόμνα γνωρίζεται με τη Δρόσω.

«Τυπικά ναι και η γνωριμία τους δεν ήταν μια άνετη συνάντηση στο άκουσμα ότι είναι μια Σταμίρη. Ο,τι γνωρίζει γι’ αυτή την οικογένεια είναι από τους Σεβαστούς και δεν έχει ακούσει τα καλύτερα. Γι’ αυτό και η Δόμνα δεν τα πάει καλά με την Ασημίνα. Δεν έχει κάτι μαζί της αλλά έχει διαλέξει στρατόπεδο και είναι αυτό που θεωρεί προς το συμφέρον της για τη θέση που θα πάρει στο νέο της σπιτικό».

Θα έχει κάποιο σύμμαχο;

«Μόνη της θα παλέψει για τον Κωνσταντή και με απόλυτη ειλικρίνεια απέναντί του».

Η σχέση της με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας πώς θα είναι;

«Σε γενικές γραμμές δεν έχει κάποιο πρόβλημα με τη Μυρσίνη και τον Δούκα αλλά όταν αντιμετωπίζει δυσκολίες στρέφεται στον πατέρα της. Αυτός είναι ο σύμμαχός της. Είναι ο πιο κοντινός της άνθρωπος».

Με την Πηνελόπη είχαν αρχίσει να συζητούν τα θέματα που τις απασχολούν.

«Η Πηνελόπη απομακρύνθηκε και η Δόμνα προτιμά να κρατήσει τις σταθερές με την οικογένεια των Σεβαστών. Δεν θέλει να ρισκάρει, αν και πιστεύω πως η Δόμνα δεν είναι χειριστική όσο η Μυρσίνη».

Το γεγονός ότι ο Μελέτης είναι ετεροθαλής αδελφός της πότε θα το μάθει;

«Αγνωστο και θα έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον ερμηνευτικά για εμένα από τη στιγμή που θα συμβεί. Γιατί δεν είναι μόνο ότι η Δόμνα θα μάθει ότι ο Μελέτης είναι αδελφός της, είναι και ότι θα αποκαλυφθεί το πώς συνέβησαν τα πράγματα. Εκείνη έχει αγιοποιήσει τον πατέρα της και όταν γίνει αυτό θα γκρεμιστεί στα μάτια της. Σε κάτι τέτοιο δεν υπάρχει γυρισμός. Αυτό το λέω υποθετικά μιλώντας καθώς θεωρώ ότι η αλήθεια θα βγει στο φως και δεν θα μείνει τίποτα κρυφό».

Με τον Μελέτη θα έρθουν πιο κοντά; Θα τον αποδεχτεί ως αδελφό;

«Δεν το γνωρίζω. Εχουμε δει όμως ότι ο Μελέτης νοιάζεται για τη Δόμνα χωρίς να γνωρίζει τίποτα περισσότερο. Γιατί στο πέρασμα των έξι ετών η κοπέλα ήξερε και τον Μελέτη και τον Κωνσταντή καθώς έκαναν δουλειές με τον πατέρα της. Στα όσα συμβαίνουν τώρα δεν σημαίνει ότι ο Μελέτης θα πάρει απαραίτητα το μέρος του Κωνσταντή καθώς συμπαθεί τη Δόμνα».

Η ηρωίδα σας είναι συμπαθής και στο κοινό;

«Δεν θα το έλεγα. Ενας άνθρωπος μπορεί να είναι και καλός και κακός βάσει των συνθηκών στα μάτια του κόσμου. Προς το παρόν οι τηλεθεατές δεν είναι φιλικά προσκείμενοι σε μένα. Δεν γνωρίζω αν αυτό θα αντιστραφεί και δεν με απασχολεί. Αν είμαι αντιπαθής ως ρόλος μάλλον κάτι καλό έχω κάνει κι έχω βρει τα πατήματα της ηρωίδας μου σε ένα υπέροχο κείμενο που ευνοεί τρομερά τους ηθοποιούς. Πάντως μέσα σε όλη αυτή τη διαδρομή της Δόμνας στο Διαφάνι, θα υπάρχουν στιγμές που θα δείξουν κατανόηση σε εκείνη».

Σας ζηλεύουν που έχετε ερωτικές σκηνές με τον κ. Κουκουράκη; Τι μηνύματα λαμβάνετε;

«Κάπου διάβασα ότι ο μισός γυναικείος πληθυσμός με καταριέται για τις ερωτικές μας σκηνές και ένας άντρας απάντησε ότι και ο μισός αντρικός πληθυσμός καταριέται τον Κωνσταντή (γελάει)».

Τι θα κρατήσετε από τον ρόλο της Δόμνας;

«Τους πολύ καλούς συνεργάτες. Για τον ηθοποιό είναι εξέλιξη, πόσω μάλλον σε μια τέτοια συγκυρία που με καλωσόρισαν σε μια δεμένη ομάδα. Κρατώ επίσης ότι η δεύτερη τηλεοπτική μου δουλειά μόνο θετικά έχει να μου δώσει και από τη Δόμνα το πείσμα και την επιμονή της να παλέψει για τον έρωτά της με αξιοπρέπεια».

Τι εύχεστε για το νέο έτος;

«Να έχουμε όλοι υγεία και να μπορέσουμε να ξαναβρούμε το χαμόγελο, την αισιοδοξία μας και να έρθουμε και πάλι κοντά με όλους τους αγαπημένους μας, από τους οποίους αυτή τη στιγμή ο ιός και η καραντίνα μας κρατά μακριά».

Από την Κωνσταντίνα Γαρνέλη