Άγριες Μέλισσες: Η Ασημίνα εξαφανίζεται με τον Σέργιο - Ο Κωνσταντής λέει την αλήθεια στην Δόμνα

Συγκλονιστικά τα επεισόδια της νέας χρονιάς

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Άγριες Μέλισσες: Η Ασημίνα εξαφανίζεται με τον Σέργιο - Ο Κωνσταντής λέει την αλήθεια στην Δόμνα

Συγκλονιστικές θα είναι οι εξελίξεις και στα πρώτα επεισόδια της νέας χρονιάς για τις «Άγριες μέλισσες», όπου σιγά-σιγά θα οδηγούν προς το μεγάλο φινάλε το ερχόμενο καλοκαίρι. Η Ασημίνα θα πάρει τον Σέργιο και θα εξαφανιστεί από το σπίτι των Σεβαστών, ενώ ο Κωνσταντής θα πει στην Δόμνα πως είναι ερωτευμένος με άλλη γυναίκα.

ΑΠΟ ΤΗ ΓΙΑΝΝΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Η Ασημίνα παίρνει το παιδί και φεύγει στις Άγριες Μέλισσες

Ο Νικηφόρος αφού αποφασίζει να μάθει πού πάει η Ασημίνα όταν φεύγει τα πρωινά, βάζει τον Σωτήρη να την παρακολουθεί. Οταν εκείνος του λέει πως την είδε να μπαίνει στο σπίτι του Μπάμπη, χωρίς τον Σέργιο, τότε γίνεται έξαλλος και της ζητάει εξηγήσεις. Ο καβγάς μεταξύ τους δεν αργεί να ξεσπάσει και εκείνος αυτή τη φορά τη χαστουκίζει! Αυτό ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι και η Ασημίνα μαζεύει τα πράγματά της, παίρνει το παιδί και φεύγει από το σπίτι των Σεβαστών! Ενώ θα δούμε τον Νικηφόρο να σημαδεύει με όπλο τον Μπάμπη.

Ολοι οι Σεβαστοί στον γάμο της Πηνελόπης

Οπως ήδη έχετε δει, ο Δούκας δίνει εντολή σε όλη την οικογένεια να μην παρευρεθεί κανείς στον γάμο της Πηνελόπης και του Αλέξη. Ομως ο Μελέτης τους εκπλήσσει όλους όταν κάνει ξεκάθαρο πως εκείνος θα πάει για να τη στηρίξει και να είναι στο πλευρό της. Το ίδιο και η Ανέτ και σιγά-σιγά όλη η οικογένεια ανακοινώνει την απόφασή της στον Δούκα. Εκείνος μένει σκεπτικός και η Μυρσίνη για άλλη μια φορά τον πείθει να κάνει το σωστό. Δηλαδή να είναι στο πλευρό της κόρης του! Ετσι και ο σκληρός Δούκας αποφασίζει να ρίξει νερό στο κρασί του και να πάει να δει την Πηνελόπη νύφη!

Η Ελένη αποφασίζει να φύγει από το Διαφάνι

Ο Λάμπρος, αφού καταφέρνει να μάθει τα όσα αίσχη έκανε ο Βόσκαρης στην Ελένη, παίρνει μια σημαντική απόφαση τόσο για τους ίδιους όσο και για τον πατέρα του: Να φύγουν από το Διαφάνι. Ετσι λέει στην Ελένη πως θα ζητήσει μετάθεση προκειμένου να φύγουν για πάντα από εκεί και επιτέλους να φτιάξουν τις ζωές τους μακριά από όλους και απ’ όλα. Στην αρχή είναι διστακτική αλλά στο τέλος δέχεται! Ομως ο Βόσκαρης έχει άλλα σχέδια και εισβάλλει στο σπίτι της για να τη βιάσει και να την αναγκάσει να φύγει από το χωριό. Ενώ, να σημειώσουμε πως ο Βόσκαρης είναι αδερφός του Δούκα.

Ο Κωνσταντής λέει την αλήθεια στη Δόμνα

Ο Κωνσταντής δεν αντέχει άλλο να είναι μακριά από τη Δρόσω και αποφασίζει να τα τινάξει όλα στον αέρα για χάρη της, μετά το καυτό βράδυ που πέρασαν μαζί! Η Δόμνα είναι συγκλονισμένη που ο άντρας που αγαπάει θέλει να ακυρώσει τον γάμο τους, ενώ ο Θέμελης, που τον κρατάει στο χέρι λόγω των παράνομων χωραφιών, του κάνει ξεκάθαρο πως δεν πρόκειται να το αφήσει να περάσει έτσι αυτό! Ο Κωνσταντής θα αποκαλύψει στη Δόμνα πως είναι ερωτευμένος με άλλη γυναίκα, χωρίς να της αναφέρει τη Δρόσω, αλλά εκείνη θα προσπαθήσει μόνη της να βρει ποια είναι και φυσικά να τον κρατήσει κοντά της.

Άγριες Μέλισσες Κωνσταντής Δρόσω

Η Ουρανία προστατεύει την Ασημίνα

Η Ουρανία έχει μάθει για τη σχέση του Μπάμπη με την Ασημίνα καθώς τους είδε μαζί στο νέο σπίτι του νεαρού και σοκάρεται. Ομως αποφασίζει να μην πει κουβέντα για το ειδύλλιο αυτό που αν μαθευτεί αναμένεται να ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων, αλλά και να ξεσπάσει νέος πόλεμος.

Ο Μελέτης μαθαίνει για τον βιασμό της Ανέτ

Ο Μελέτης θα βρεθεί αντιμέτωπος με μια φρικτή αλήθεια! Εδώ και καιρό είχε καταλάβει πως κάτι κακό έχει συμβεί ανάμεσα στον Σωκράτη και την Ανέτ και φυσικά δεν πίστεψε ποτέ την ιστορία της μητέρας του ότι δήθεν ο πατέρας της Δόμνας φέρθηκε άσχημα σε κάποια φίλη της και από τότε δεν τον εκτιμάει. Αποφασίζει να μάθει τι πραγματικά έχει γίνει και κρυφακούει τη συζήτηση του Σωκράτη και της Ανέτ όπου αναφέρονται στο βράδυ του βιασμού της, αλλά και στη γέννηση του Μελέτη! Για άλλη μια φορά θα χάσει τη γη κάτω από τα πόδια του και θα τα βάλει με όλους και με όλα!