Ίκερ Κασίγιας - Σάρα Καρμπονέρο: Χώρισε ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της σόου μπιζ!

Αδιανόητο!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ίκερ Κασίγιας - Σάρα Καρμπονέρο: Χώρισε ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της σόου μπιζ!

Χωριστούς δρόμους φαίνεται να έχουν διαλέξει ο Ίκερ Κασίγιας και η Σάρα Καρμπονέρο, παρόλο που ήταν ένα από τα πιο ταιριαστά και αγαπημένα ζευγάρια της σόου μπιζ.

Ο γάμος του ζευγαριού συζητήθηκε υπερβολικά πολύ από τα ΜΜΕ και όλος ο κόσμος τους παρουσίαζε πολύ ευτυχισμένους και αγαπημένους.

Ο τερματοφύλακας είχε φιλήσει μπροστά στην κάμερα τη δημοσιογράφο και έπειτα σύζυγο του μετά την κατάκτηση του Μουντιάλ από την Ισπανία το 2010, μια κίνηση που έκανε την αποκάλυψη του έρωτα τους.

Το ζευγάρι έχει αποκτήσει δύο γιους και τα τελευταία δύο χρόνια, εξαιτίας κάποιων σοβαρών προβλημάτων υγείας, είχαν έρθει πιο κοντά.

Παρόλα αυτά, το ζευγάρι σύμφωνα με πληροφορίες έχουν χωρίσει και δεν ζουν πλέον μαζί. Μέχρι στιγμής δεν έχουν επιβεβαιώσει ή διαψεύσει κάτι αλλά οι φήμες όλο και περισσότερο φουντώνουν ενώ παράλληλα άλλο ένα πασίγνωστο ζευγάρι ανακοίνωσε επίσημα τον χωρισμό του.

Ίκερ Κασίγιας - Σάρα Καρμπονέρο

Λίγα λόγια για το πρώην ζευγάρι Ίκερ Κασίγιας - Σάρα Καρμπονέρο

Ο Ίκερ Κασίγιας Φερνάντεθ (Iker Casillas Fernández, 20 Μαΐου 1981) είναι Ισπανός πρώην ποδοσφαιριστής, ο οποίος διακρίθηκε στη θέση του τερματοφύλακα. Ως αρχηγός της εθνικής ομάδας, οδήγησε τη νεανική ομάδα της Ισπανίας στη κατάκτηση του πρώτου Πρωταθλήματος Ευρωπαϊκού Ποδοσφαίρου της ΟΥΕΦΑ. Το 2010, οδήγησε την εθνική Ισπανίας στην κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου και κέρδισε τη Χρυσή Υδρόγειο ως καλύτερος τερματοφύλακας της διοργάνωσης.

Ο Κασίγιας αναγνωρίστηκε ως ένας από τους καλύτερους τερματοφύλακες της Ευρώπης, χάρη στα πολλά βραβεία που έλαβε. Ήταν υποψήφιος δύο φορές για τον τίτλο «Ευρωπαίος Ποδοσφαιριστής της Χρονιάς», ενώ ήρθε 4ος το 2008 και έγινε πάλι ο πρώτος τερματοφύλακας το 2009.

Ο Κασίγιας θεωρείται ως ένας από τους σπουδαιότερους τερματοφύλακες στην ιστορία του ποδοσφαίρου.

Η Sara Carbonero Arévalo είναι Ισπανίδα αθλητικλη δημοσιογράφος. Από τις αρχές του 2000, ήταν τηλεοπτική παρουσιάστρια της Telecinco, έως ότου μετακόμισε στο Πόρτο της Πορτογαλίας, όταν ο σύζυγός της Iker Casillas εντάχθηκε στην FC Porto τον Ιούλιο του 2015.