Still Standing: Ονόματα "φωτιά" στο πλατό της Μαρίας Μπεκατώρου

Δεν πάει με τίποτα το μυαλό σας

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Still Standing: Ονόματα

Η Μαρία Μπεκατώρου και το «Still Standing» καλωσορίζουν το 2021 πανηγυρικά, με τα «αστέρια» του «Your Face Sounds Familiar».

Αυτά είναι τα ονόματα των καλεσμένων της Μαρίας Μπεκατώρου στο Still Standing

Θανάσης Αλευράς, Κρατερός Κατσούλης, Λευτέρης Ελευθερίου, Κώστας Δόξας, Μπέττυ Μαγγίρα, Ματθίλδη Μαγγίρα, Ησαΐας Ματιάμπα, Κατερίνα Στικούδη, Τάνια Μπρεάζου και Ίαν Στρατής, τα πρόσωπα του φετινού «Your Face Sounds Familiar- All Star», έρχονται την Παρασκευή 1η Ιανουαρίου στις 21.00 στον ANT1 και παίζουν για καλό σκοπό, για την ενίσχυση του «Χαμόγελου του Παιδιού».

Η Μαρία, με κέφι και μοναδική ενέργεια, «διευθύνει» ένα ξεχωριστό πρωτοχρονιάτικο «Still Standing» και στήνει μια πλούσια γιορτή. Στο πλευρό της έχει παλιούς της γνώριμους που δεν ησυχάζουν ποτέ, κάνοντας συνεχώς αστεία και πειράγματα.

Still Standing Μαρία Μπεκατώρου ΑΝΤ1

Το παιχνίδι ξεκινά, οι κανόνες αλλάζουν για λίγο και όλοι βάζουν τα δυνατά τους για να στηρίξουν το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Πού θα βρεθεί η Μαρία όταν φύγει για λίγο από τη θέση της παρουσιάστριας και γιατί;

Ποια περιστατικά του YFSF θυμούνται; Με ποια συγκινούνται και με ποια γελούν ακόμα;

Πρωτοχρονιά στο «Still Standing», με την πάντα απολαυστική Μαρία Μπεκατώρου, αλλά και τους παίκτες του «Your Face Sounds Familiar - All Star» σε ένα επεισόδιο πολλών αστέρων που προσφέρει 10.000€ στο «Χαμόγελου του Παιδιού».

Τι τηλεθέαση σημειώνει η Μαρία Μπεκατώρου με το Still Standing

Δυστυχώς, όσο περνάει ο καιρός αποδεικνύεται πως η αλλαγή ώρας στο Still Standing της Μαρίας Μπεκατώρου στον ΑΝΤ1 μόνο καλό δεν έκανε, αφού από πέρυσι μέχρι σήμερα τα νούμερα τηλεθέασης έχουν δει απίστευτη πτώση.

Την προηγούμενη σεζόν το Still Standing ήταν πρώτο και με μεγάλη διαφορά στην προτίμηση του τηλεοπτικού κοινού ενώ φέτος τα μονοψήφια τα βλέπουν πολύ συχνά δίπλα του.

Η τελευταία ημέρα του Νοεμβρίου (30/11) δεν έκλεισε καλά για την Μαρία Μπεκατώρου που έκανε στο δυναμικό κοινό 9,3%...

Απογευματινή ζώνη

  • ΑΝΤ1: Still Standing 9,3
  • STAR: Elif 8,1
  • STAR: Ο τροχός της τύχης 21,3
  • ΣΚΑΙ: My Style Rocks 8,3
  • OPEN: Μια Ελληνίδα στο χαρέμι 10,2-8,6
  • Mega: Ένα εκατομμύριο ΥΕΝ 4,4