Αδιανόητη εμφάνιση από την Kim Kardashian - Δεν σας πάει ο νους τι φόρεσε τα Χριστούγεννα!

Το τερμάτισε πάλι

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Αδιανόητη εμφάνιση από την Kim Kardashian - Δεν σας πάει ο νους τι φόρεσε τα Χριστούγεννα!

Η Kim Kardashian ξέρει πολύ καλά να τραβά τα βλέμματα με τις πρωτότυπες και εντυπωσιακές της εμφανίσεις. Ωστόσο, τα Χριστούγεννα το τερμάτισε με το σύνολο που διάλεξε να φορέσει!

Η 40χρονη τηλεπερσόνα κάθε χρόνο κάνει την διαφορά στα οικογενειακά και γιορτινά πάρτι που διοργανώνουν, με την φετινή χρονιά να ξεπερνάει όλα τα προηγούμενα ντυσίματα.

Η Kim Kardashian, που έχει βέβαια μια υπέροχη σιλουέτα μιας και τρώει αυτά τα συγκεκριμένα φαγητά, επέλεξε να φορέσει ένα δερμάτινο κορμάκι Schiaparelli Haute Couture όπου στο μπροστινό μέρος ήταν ανάγλυφο ώστε να θυμίζει κοιλιακούς, με μια μεταξωτή πράσινη βελούδινη φούστα, σχεδιασμένη από τον καλλιτεχνικό διευθυντή του ιταλικού οίκου μόδας Ντάνιελ Ρόσμπερι.

Η ίδια ολοκλήρωσε το look με μια μακριά αλογοουρά για να ξεχωρίζουν τα τεράστια σκουλαρίκια σε σχήμα φιδιού, επίσης από τον οίκο Schiaparelli καθώς και διάφανες γόβες.

Kim Kardashian look

Όπως ήταν αναμενόμενο, αυτό το ντύσιμο μόνο απαρατήρητο και ασχολίαστο δεν πέρασε. Οι χρήστες των social media πίστευαν ότι το ντύσιμο της θύμιζε... στολή υπερήρωα!

«Η Κιμ Καρντάσιαν με λουκ Hulk τα Χριστούγεννα είναι μια επιλογή» και «Μοιάζει πολύ με την στολή του Hulk» ήταν μερικά από τα σχόλια ενώ άλλοι συνέκριναν την εμφάνισή της με τα Χελωνονιτζάκια: «Μόνο εμένα μου φαίνεται ή μήπως η Κιμ Καρντάσιαν ντύθηκε σαν ενήλικο Χελωνονιτζάκι για τα Χριστούγεννα;».

Η αδερφή της, Κλόε Καρντάσιαν, φυσικά σχολίασε το look της στο Instagram: «Είσαι βασίλισσα».

Η Kim Kardashian μοιράστηκε αρκετά στιγμιότυπα από την μικρή οικογενειακή συγκέντρωση, συμπεριλαμβανομένης μιας σειράς κοντινών πλάνων της, ευχαριστώντας τον οίκο Sciaparelli στην λεζάντα.

«Καλά Χριστούγεννα σε όλους. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον @danielroseberry @schiaparelli για το εκπληκτικό μου φόρεμα που με έκανε να νιώθω γιορταστική φέτος, παρόλο που το πάρτι της παραμονής των Χριστουγέννων ακυρώθηκε. Ήταν υπέροχο που ντύθηκα, στολίστηκα και γιόρτασα μόνο με την οικογένειά μου φέτος. Ελπίζω όλοι να έχετε όμορφες διακοπές και να είστε υγιείς».

Kim Kardashian look οικογένεια

Σοκ: Δείτε την Κιμ Καρντάσιαν με άβγαλτα φρύδια και φύτρες στο πρόσωπο!

Δείτε την Κιμ Καρντάσιαν με άβγαλτα φρύδια και φύτρες στο πρόσωπο και θα πάθετε σοκ. Η ίδια δημοσίευσε φωτογραφία από τότε που ήταν έφηβη και έχει αλλάξει πάρα πολύ από εκείνα τα χρόνια όπως θα δείτε και εσείς.

Η Κιμ Καρντάσιαν είναι ο άνθρωπος που έχει εκατομμύρια followers στο Instagram και είναι μια από τις πιο διάσημες και πετυχημένες influencer παγκοσμίως.

Η ίδια κάνει καθημερινά αναρτήσεις στον λογαριασμό της στο Instagram και μοιράζεται με τους 166 εκατομμύρια διάφορα στιγμιότυπα της καθημερινότητα της αλλά και επαγγελματικής της ζωής.

Πρόσφατα, όμως, η Κιμ Καρντάσιαν πόσταρε μια φωτογραφία από τότε που ήταν μικρό κοριτσάκι με φρύδια άβγαλτα και φύτρες στο πρόσωπο και θα έλεγε κανείς πως αυτό το κοριτσάκι μοιάζει πολύ στην μαμά του Κρις Τζένερ.

Δείτε την ανάρτηση της:

Ωστόσο πρόσφατα είχε κάνει και μια ανάρτηση για τον πατέρα της που είχε ραγίσει καρδιές