The Bachelor: Full in love η Νικολέττα με τον Βασιλάκο - Ο αισθησιακός χορός που του αφιέρωσε

«Καυτό» βίντεο στη δημοσιότητα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
The Bachelor: Full in love η Νικολέττα με τον Βασιλάκο - Ο αισθησιακός χορός που του αφιέρωσε

Μπορεί να έχει περάσει λίγος καιρός από τη μέρα που ολοκληρώθηκε το The Bachelor, ωστόσο φαίνεται πως η Νικολέττα Τσομπανίδου συνεχίζει να είναι full in love με τον Παναγιώτη Βασιλάκο. Μάλιστα σήμερα μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram του αφιέρωσε έναν αισθησιακό καφέ.

H νικήτρια του ριάλιτι, μετά την αφιέρωση που της έκανε ο αγαπημένος της, πήρε το συγκεκριμένο τραγούδι και έκανε την χορογραφία του.

Νικολέττα Βασιλάκος

Μάλιστα ανέβασε το συγκεκριμένο στιγμιότυπο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και ο Παναγιώτης Βασιλάκος έκανε την αναδημοσίευση καθώς τον ενθουσίασε.

Αυτός είναι ο αισθησιακός χορός που αφιέρωσε η Νικολέττα Τσομπανίδου στον Παναγιώτη Βασιλάκο του The Bachelor

Μάλιστα σήμερα η Νικολέττα αποκάλυψε πως έχει σκοπό να έρθει στην Αθήνα για τα μάτια του Παναγιώτη Βασιλάκου

«Τι να κάνω; Δεν άντεχα να φύγω και να περάσω τα Χριστούγεννα μακριά από τον Παναγιώτη. Ο μπαμπάς μου ήταν έτοιμος να ‘ρθει στην Αθήνα αλλά τον κράτησα γιατί του είπα “μπαμπά θα περάσω μαζί σου την Πρωτοχρονιά”. Υπάρχει σκέψη να έρθω στην Αθήνα. Πολύ πιθανό να μετακομίσω μόνιμα στην Αθήνα αλλά θα ετοιμάσει τη βαλίτσα του και ο μπαμπάς μου.

Η αλήθεια είναι ότι τους γονείς του τους είχα γνωρίσει νωρίτερα από τα Χριστούγεννα. Πήγα στο σπίτι τους τρεις ημέρες πριν από τα Χριστούγεννα. Είναι πολύ φιλόξενοι άνθρωποι και πολύ ευγενικοί. Κατευθείαν ένιωσα οικεία μαζί τους. Πήρα και με video κλήση τη δική μου οικογένεια και αντάλλαξαν ευχές. Μου έλειψε η βίλα μπορώ να σας πω. Τα Χριστούγεννα βέβαια πήγαμε και στους δικούς μου συγγενείς στην Αθήνα και γνώρισε ο Παναγιώτης και τους δικούς μου και ύστερα εγώ την αδερφή του.

Νικολέττα The Bachelor

Δεν θυμάμαι τι φάγαμε γιατί φάγαμε πάρα πολύ. Η μαμά και η αδερφή του είχαν ετοιμάσει ένα πολύ ωραίο τραπέζι και ο μπαμπάς του έφτιαξε παστίτσιο. Το μόνο σίγουρο είναι ότι εγώ δεν βοήθησα στη μαγειρική. Πάντως περάσαμε πολύ ωραία. Μπορεί να είμαι λίγες ημέρες μακριά του, όμως μου λείπει. Ξέρω ότι σύντομα θα είμαι πάλι στην αγκαλιά του. Εκτός αν μου κάνει έκπληξη και έρθει εκείνος νωρίτερα στην Θεσσαλονίκη. Η αλήθεια είναι ότι επειδή με έχουν δει στο reality οι κοπέλες είναι λίγο πιο μαζεμένες. Ο Παναγιώτης δεν απέχει πολύ από αυτό που είδατε στο reality. Είναι ο εαυτός του. Είμαι πάρα πολύ καλά που είμαι με τον Παναγιώτη και πραγματικά μπορούμε να ζήσουμε σαν ζευγάρι πλέον. Είμαστε πολύ μικροί για να κάνουμε οικογένεια, αλλά αυτά νομίζω ότι δεν τα προγραμματίζεις», ανέφερε η ΝικολέτταΤσομπανίδου.