Survivor 4: Έχει «τρελάνει» την τουρκική παραγωγή ο Τριαντάφυλλος

Τον παρακολουθεί στενά

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4: Έχει «τρελάνει» την τουρκική παραγωγή ο Τριαντάφυλλος

Δύο μέρες παίζεται το Survivor 4 και ο Τριαντάφυλλος έχει ήδη προλάβει να βρεθεί στο κέντρο του ενδιαφέροντος με τις επιδόσεις του στα αθλήματα, σε σημείο που έχει «τρελάνει» για τα καλά την τουρκική παραγωγή του ριάλιτι επιβίωσης.

Το Twitter έχει «αναστενάξει» με τα αγωνίσματά του, ενώ παρόλο που χθες κατάφερε να φέρει μία νίκη στο αγώνισμα της ασυλίας, αναδείχθηκε υποψήφιος προς αποχώρηση από τους συμπαίκτες του, παίρνοντάς του αρκετά χαλαρά.

Survivor 4 Τριαντάφυλλος

Όπως αποκάλυψε με το ρεπορτάζ της η Έλενα Πολυκάρπου στην εκπομπή Ευτυχείτε, ο τραγουδιστής έχει έναν δικό του ιδιαίτερο τρόπο να κερδίζει τα αγωνίσματα και να περνάει τα αντικειμενικά δύσκολα εμπόδια. Η τεχνική του είναι τόσο ιδιαίτερη που έχει τραβήξει την προσοχή των ανθρώπων που εργάζονται στην παραγωγή του τουρκικού Survivor.

Στο χθεσινό επεισόδιο, ο Τριαντάφυλλο πλάνταξε στο κλάμα

Το δεύτερο επεισόδιο του Survivor 4 ξεκίνησε και οι παίκτες προσπαθούν να ενσωματωθούν στην νέα κατάσταση και στο νέο "σπίτι τους". Ο Τριαντάφυλλος μάλιστα, θέλησε να φτιάξει κάτι ώστε να του θυμίζει τα παιδιά του και να παίρνει δύναμη.

Ο τραγουδιστής, πάνω σε ένα ξύλο χάραξε τα αρχικά των ονομάτων των παιδιών του ώστε να τα βλέπει καθημερινά να παίρνει δύναμη αλλά να το βλέπουν και τα παιδιά του πίσω στην Ελλάδα και να ξέρουν πως ο μπαμπάς τους αν και πάρα πολύ μακριά δεν τα ξεχνάει. Μάλιστα μιλώντας για αυτά ο τραγουδιστής, πλάνταξε στο κλάμα!

Μια άλλη πλευρά του εαυτού του λοιπόν έβγαλε προς τα έξω ο τραγουδιστής, για να δούμε, θα είναι αυτό αρκετό ώστε να του δώσει δύναμη στον στίβο μάχης; Δείτε ωστόσο ποια ομάδα παίρνει την ασυλία!