Θανάσης Βισκαδουράκης: Δηλώνει μετανιωμένος που έφυγε από τον ΑΝΤ1 - "Με ήθελαν πολύ αλλά..."

Γιατί άλλαξε γνώμη την τελευταία στιγμή;

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Θανάσης Βισκαδουράκης: Δηλώνει μετανιωμένος που έφυγε από τον ΑΝΤ1 -

Ο Θανάσης Βισκαδουράκης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Πάμε Δανάη το πρωί της Τρίτης και μίλησε μεταξύ άλλων και για την απόφαση του να αποχωρήσει από την ομάδα του ΑΝΤ1.

Ο ηθοποιός τον Σεπτέμβριο που μας πέρασε είχε συμφωνήσει να βρίσκεται στο Πρωινό, και ενώ είχε κυκλοφορήσει το επίσημο trailer με τον ίδιο μέσα σε αυτό, εν τέλει αποφάσισε να αποχωρήσει και σήμερα δηλώνει μετανιωμένος με αυτή του την επιλογή.

Αυτός είναι ο λόγος που ο Θανάσης Βισκαδουράκης αποχώρησε από τον ΑΝΤ1

«Μετάνιωσα που παραιτήθηκα από το πρωινό του ΑΝΤ1. Ενώ με ήθελε πάρα πολύ ο ΑΝΤ1, είχε βγει το τρέιλερ ότι έπαιζα τον Σεπτέμβριο, παραιτήθηκα για λόγους που εύχομαι να μην το πάθεις. Έφυγα συναισθηματικά, γιατί ήθελα να είμαι αληθινός. Γιατί αυτή η δουλειά είναι πολύ δύσκολη, πολύ ψυχοφθόρα, πολύ απαιτητική, πολύ ύπουλη. Απλώς, εγώ δεν την γνώριζα και δεν είχα ένα λιμάνι.

Δεν θα το έκανα τώρα. Θα παρέμενα, θα το πολέμαγα και θα ήταν πολύ διαφορετικά και οικονομικά εννοείται, γιατί που άλλαξε όλο το ρου της καθημερινότητάς μου», είπε χαρακτηριστικά ο Θανάσης Βισκαδουράκης o οποίος πριν λίγο καιρό είχε ξαφνιάσει τους πάντες με την δουλειά που έκανε στο παρελθόν.

θανασης βισκαδουρακης

Λίγα λόγια για τον Θανάση Βισκαδουράκη

Ο Θανάσης Βισκαδουράκης γεννήθηκε στις 5 Μαρτίου και έχει καταγωγή από την Κρήτη και τη Νάξο. Ο Θανάσης είναι γνωστός μέσα από το χώρο του θεάτρου και της τηλεόρασης. Έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές θεατρικές παραστάσεις και σε τηλεοπτικές εκπομπές.

Εχει συνεργαστεί με πολλά μεγάλα ονόματα του Ελληνικού θεάτρου κι έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές κινηματογραφικές ταινίες. Το αγαπημένο του hobby είναι να παίζει τάβλι και φυσικά...να κερδίζει! Είναι φανατικός Ολυμπιακός και στο ζώδιο Ιχθύς.