Αναστάτωση στο Live News με τον Κώστα Κοκκινάκη - «Δεν είναι επικίνδυνος ο ιός»

Ξέσπασε στον αέρα του Mega

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Αναστάτωση στο Live News με τον Κώστα Κοκκινάκη - «Δεν είναι επικίνδυνος ο ιός»

Ο Κώστας Κοκκινάκης μίλησε σήμερα το απόγευμα στην εκπομπή Live News και μεταξύ άλλων προκάλεσε αναστάτωση με τις δηλώσεις που έκανε για το εμβόλιο του κορωνοϊού, τονίζοντας για ακόμα μία φορά πως ο ιος δεν είναι επικίνδυνος.

Σήμερα το πρωί ο Κώστας Κοκκινάκης μίλησε στην εκπομπή Ευτυχείτε και εξήγησε πως δεν θέλει να κάνει το εμβόλιο αφού δεν πιστεύει πως έχει κάτι να φοβάται από τον κορωνοϊό - δείτε εδώ αναλυτικά όλα όσα είπε.

Η σκέψη του αυτή προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων και ο αθλητής επικοινώνησε με την εκπομπή Live News προκειμένου να εξηγήσει τι ακριβώς είπε.

Κοκκινάκης εμβόλιο κορωνοϊού

Αυτά είπε ο Κώστας Κοκκινάκης στο Live News για το εμβόλιο

«Υπάρχουν τόσες πληροφορίες καθημερινά, που δεν ξέρεις πραγματικά τι είναι η αλήθεια» σημείωσε χαρακτηριστικά προσθέτοντας ότι πιστεύει πως ο ίδιος δεν κινδυνεύει από τον ιό λόγω της ηλικίας του, ωστόσο στη μητέρα του που είναι σε μεγαλύτερη ηλικία θα συνιστούσε να κάνει το εμβόλιο.

Αναφερόμενος στους εμβολιασμούς των πολιτικών, δε, ο αθλητής μίλησε για τη δυσπιστία του κόσμου απέναντι στους πολιτικούς, σημειώνοντας ότι: «Εγώ να πιστέψω κάποιον που δεν μου έχει δείξει ότι πρέπει να τον πιστεύω;», ενώ αναφέρθηκε και στις πληροφορίες που είχαν αρχικά δοθεί για τον κορονοϊό, ότι δεν είναι επικίνδυνος ιός και αργότερα αναθεωρήθηκαν. Είναι παράλογο το να σκέφτομαι εγώ ότι δεν θέλω να κάνω ένα εμβόλιο το οποίο έχει βγει σε σύντομο χρονικό διάστημα και δεν ξέρω σε μερικά χρόνια τι μπορεί να βγάλει».

Γιατί ξέσπασε ο Κώστας Κοκκινάκης μετά την συνέντευξή του για το εμβόλιο στο Ευτυχείτε

Αφού παρακολούθησε, λοιπόν, τη συνέντευξη και άκουσε τα σχόλια των συνεργατών της Κατερίνας Καινούργιου στην εκπομπή, ο Κώστας Κοκκινάκης δημοσίευσε ένα instastory στον προσωπικό του λογαριασμό.

Ο πρώην παίκτης του Survivor τους «καταδίκασε» υποστηρίζοντας πως έπαιξαν μόνο κάποια κομμάτια της τηλεοπτικής του συνέντευξης και όχι ολόκληρη, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν λάθος συμπεράσματα.

Στην ανάρτηση έγραψε: “Καλό ή μάλλον καλύτερα θα ήταν να παίζατε όλη τη συνέντευξη και όχι μόνο ένα μέρος της. Άλλη φορά μόνο live. Επίσης είμαι αθλητής και όχι δημοσιογράφος, άρα μπορώ να λέω ελεύθερα την άποψή μου!”

ανάρτηση Κώστας Κοκκινάκης