Κώστας Κοκκινάκης: «Δε θα κάνω το εμβόλιο, δεν κινδυνεύω από τον κορωνοϊό»

Γιατί δεν πείθεται για το εμβόλιο;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Κώστας Κοκκινάκης: «Δε θα κάνω το εμβόλιο, δεν κινδυνεύω από τον κορωνοϊό»

Ο Κώστας Κοκκινάκης μίλησε σήμερα στην εκπομπή Ευτυχείτε και μεταξύ άλλων σχολίασε πως δεν έχει σκοπό να κάνει το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού καθώς θεωρεί πως δεν κινδυνεύει από τον ιό που έχει «σαρώσει» τον πλανήτη και έχει στερήσει τόσες ζωές.

Πολλοί είναι οι celebrities οι οποίοι έχουν ταχθεί κατά του εμβολίου του κορωνοϊού, την ώρα που άλλοι στηρίζουν ανοιχτά τον εμβολιασμό στην χώρα, όπως ο Γιώργος Μαυρίδης, ο οποίος μάλιστα χθες ειρωνεύτηκε τους αρνητές με μία ανάρτησή του.

Ο Κώστας Κοκκινάκης φάνηκε να είναι κάθετος στο θέμα ενώ τόνισε πως δε θα αφήσει ούτε το παιδί του να κάνει το εμβόλιο.

«Είμαι αντίθετος για το εμβόλιο. Αυτή τη στιγμή βλέπω και διαβάζω διάφορα και δεν με πείθουν να κάνω το εμβόλιο. Να κάνω ένα εμβόλιο για μία αρρώστια από την οποία δεν κινδυνεύω; Έτσι πιστεύω. Μπορεί να το έχω περάσει κιόλας, χωρίς να το ξέρω. Για ποιο λόγο να διακινδυνεύσω κάτι τέτοιο.

Κώστας Κοκκινάκης εμβόλιο κορωνοϊού

Ούτε στο παιδί μου θα επιτρέψω να το κάνει. Βλέπουμε να το κάνει ο πρωθυπουργός και γιατροί χωρίς να βλέπεις ποιο είναι το εμβόλιο, δεν με πείθει. Θέλω να μου δείξουν το μπουκαλάκι. Έτσι δεν πείθουν», είπε χαρακτηριστικά ο αθλητής.

Πέρα από το εμβόλιο, ο Κώστας Κοκκινάκης μίλησε και για το Survivor 4

Ο πολίστας που αγαπήθηκε από το κοινό στον πρώτο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης, εξήγησε πώς του φαίνεται που βλέπει ξανά το Survivor στην τηλεόραση, ενώ αποκάλυψε πως αν γινόταν Survivor All Star θα πήγαινε για τα λεφτά.

Κώστας Κοκκινάκης Survivor 4

Αναφερόμενος στους παίκτες που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο Survivor 4, ξεκαθάρισε πως δεν είναι τόσο δυνατοί, ειδικά οι παίκτες των διάσημων και πως σύντομα θα δούμε κάποια οικειοθελή αποχώρηση, όπως αυτή της Έλενας Λιλιοπούλου.

«Ζηλεύω λίγο γιατί σκέφτομαι πόσο ωραία περάσαμε εκεί αλλά και πόσο δύσκολα ήταν, ο κόσμος δεν μπορεί να το καταλάβει αυτό. Είναι εύκολο να κρίνεις τους άλλους ενώ το βλέπεις από τον καναπέ σου. Το να σκοτώσεις ένα καβουράκι για να το μοιραστούν 10 άτομα για τη γεύση, μου φάνηκε αστείο.

Τώρα στην αρχή πιστεύω κάποιοι δεν θα αντέξουν, μπορεί να φύγει κάποιος μόνος του, ίσως η Μαριπόζα που ήταν σαν άρρωστη. Οι διάσημοι ωστόσο μου φάνηκαν πιο αδύναμοι αλλά αυτό θα το δείξει η πορεία. Θα ήθελα να πάω στο All Star Survivor, αν πήγαινα θα το έκανα ξεκάθαρα για οικονομικούς λόγους. Δεν ξέρω αν θα πήγαινα στο Survivor Πανόραμα γιατί δεν μπορώ να μου λένε τι πρέπει να πω».