Τρυφερές στιγμές για Αιμιλιάνο και Μαριαγάπη - Νέες αποκλειστικές φωτογραφίες

Έχασαν στο GNTM αλλά κέρδισαν στον έρωτα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τρυφερές στιγμές για Αιμιλιάνο και Μαριαγάπη - Νέες αποκλειστικές φωτογραφίες

Έφτασαν και οι δύο κοντά στην πηγή χωρίς να πιουν νερό, τελικά βρήκαν, όμως, ο ένας τον άλλον... Ένας έρωτας γεννήθηκε στους τέσσερις τοίχους του GNTM και σφυρηλατήθηκε μέσα από δοκιμασίες μόδας, για να συνεχίσει ελεύθερα μετά το τηλεοπτικό φινάλε. Από την πρώτη στιγμή συζητήθηκε το ειδύλλιο της Μαριαγάπης και του Αιμιλιάνο, με εκείνους στην αρχή να εμφανίζονται επιφυλακτικοί on camera, θέλοντας να προστατέψουν όσα αισθάνονται.

Το κλίμα άρχισε σιγά-σιγά να ξεκαθαρίζει με την όμορφη κοπέλα να παραδέχεται στην «Φωλιά των Κου Κου»: «Με τον Αιμιλιάνο είμαστε μαζί και είμαστε πάρα πολύ καλά», συμπληρώνοντας σχετικά με την γνωριμία τους πριν από το παιχνίδι: «Ήμασταν στο ίδιο πρακτορείο, αλλά δεν κάναμε παρέα. Με τον καιρό αρχίσαμε να ερχόμαστε πιο κοντά και αυτό εξελίχθηκε σε φλερτ» (δείτε εδώ βίντεο με τις δηλώσεις της). Τελικά τα spoilers που έλεγαν πως ο έρωτάς τους συνεχίζεται και εκτός σπιτιού επιβεβαιώθηκαν, με το ζευγάρι να κάνει επίσημη πρώτη κοινή εμφάνιση στα βραβεία MadWalk, που έγιναν πριν από λίγες μέρες στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας.

Από τον ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΚΟΓΙΑΝΝΗ για το περιοδικό You!

Εκεί ήταν ο φακός του YOU, που τους είδε να φτάνουν μαζί, συγκρατημένοι, ωστόσο, μόλις αντιλήφθηκαν την παρουσία του φακού.

Ο Αιμιλιάνο και η Μαριάγαπη ποζάρουν αποκλειστικά στον φακό του You

Αιμιλιάνο και Μαριαγάπη περιοδικό You

Περισσότερο υλικό στο περιοδικό You που κυκλοφορεί κάθε Τετάρτη σε όλα τα περίπτερα μόνο με 1,5 ευρώ!

Με την έγκριση της μαμάς!

Στήριγμα σε όλη την πορεία της Μαριαγάπης στο GNTM ήταν η μητέρα της, Κατερίνα Βελούδου, η οποία στο παρελθόν υπήρξε κι εκείνη μοντέλο, από τις καλλονές των 90s. Δεν γινόταν, λοιπόν, όταν βγήκε η κόρη της από το παιχνίδι να μην ερωτηθεί για τη νέα σχέση που ξεκίνησε, δίνοντας την απόλυτη έγκρισή της στον Αιμιλιάνο, αφού από τη μία την κάνει χαρούμενη και από την άλλη «είναι μοντελάρα», όπως συμπλήρωσε με στόμφο.