Ανακοίνωσε τα ευχάριστα ο Γιάννης Καλλιάνος - Παντρεύεται αυτή την Κυριακή

Πλέουν σε πελάγη ευτυχίας!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ανακοίνωσε τα ευχάριστα ο Γιάννης Καλλιάνος - Παντρεύεται αυτή την Κυριακή

Μέσα από δηλώσεις που έκανε στην εφημερίδα On Time και τη Σάσα Σταμάτα, ο γνωστός μετεωρολόγος Γιάννης Καλλιάνος θέλησε να ανακοινώσει τα ευχάριστα νέα. Συγκεκριμένα αποκάλυψε πως αυτή την Κυριακή παντρεύεται με την αγαπημένη του, Χάρις Δαμιανού.

Το αγαπημένο ζευγάρι ετοιμάζεται να αποκτήσει το πρώτο του παιδί και έτσι μέχρι τότε οι δυο τους αποφάσισαν να αναβάλουν για λίγο τον θρησκευτικό τους γάμο και να παντρευτούν αυτή την εβδομάδα με πολιτικό.

«Λόγω της εγκυμοσύνης της συντρόφου μου, Χάρις, αποφασίσαμε να μην κάνουμε το θρησκευτικό γάμο τον Μάιο, όπως είχαμε προγραμματίσει, και να κάνουμε τον πολιτικό γάμο την Κυριακή. Όσο αφορά στο θρησκευτικό, θα γίνει οπωσδήποτε, μετά τη γέννηση του παιδιού μας», δηλώνει ο Γιάννης Καλλιάνος στην εφημερίδα.

Γιάννης Καλλιάνος γάμος

Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και δύο χρόνια, ενώ ο γάμος τους θα γίνει σε πολύ κλειστό κύκλο προκειμένου να τηρηθούν όσο το δυνατόν περισσότερο τα μέτρα που έχουν επιβληθεί κατά της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού στη χώρα μας.

Τι είχε πει η σύντροφος του Γιάννη Καλλιάνου για την εγκυμοσύνη της

«Θέλω να σου αποκαλύψω ότι ήταν η πρώτη φορά που είπαμε ότι θα κάνουμε παιδάκι και έμεινα έγκυος αμέσως. Επειδή το δικό μας μωρό ήρθε αμέσως, θέλω να σου πω ότι και εγώ και ο Γιάννης συμπάσχουμε με τα ζευγάρια που κάνουν πολλές προσπάθειες, ταλαιπωρούνται με την αγωνία τους και νιώθουν διπλά ευλογημένοι. Κάθε μωρό είναι ένας θησαυρός.

Γιάννης Καλλιάνος Χάρις Δαμιανού

Δεν περίμενα να μείνω έγκυος από την πρώτη φορά, οπότε δεν είχε πάει το μυαλό μου. Μου λέει ο Γιάννης: “Κάνε ένα τεστ εγκυμοσύνης”. Δεν περίμενα να βγει θετικό. Του είπα: “Γιάννη, νομίζω ότι είναι θετικό”. Για δύο λεπτά δεν μιλούσε. Με αγκάλιασε και τώρα με προσέχει σαν να είμαι γυάλινη».

Από τη μεριά του ο Γιάννης Καλλιάνος είπε: «Νιώθω ευτυχισμένος και περιμένω μόλις γεννηθεί το μωράκι να το πάρω αγκαλιά».