Δήμητρα Σοφοκλέους: Αποκαλύψεις για το θανατηφόρο τροχαίο - Έτσι έχασε τη ζωή της η παρουσιάστρια;

Τι προκάλεσε τον θάνατό της;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Δήμητρα Σοφοκλέους: Αποκαλύψεις για το θανατηφόρο τροχαίο - Έτσι έχασε τη ζωή της η παρουσιάστρια;

Η Δήμητρα Σοφοκλέους είναι η Θεσσαλονικιά παρουσιάστρια που έχασε τη ζωή της μετά από τροχαίο που είχε με το αυτοκίνητό της. Η εκπομπή T - Live βρέθηκε στον τόπο του τροχαίο και έκανε αποκαλύψεις για τον τρόπο με τον οποίο ανετράπη το αυτοκίνητο από την πορεία του.

Το τροχαίο σημειώθηκε την Κυριακή 27/12, επί της οδού Μουδανιών, στο ρεύμα εισόδου, μετά την αερογέφυρα της Θέρμης.

«Χωρίς τις αισθήσεις της απεγκλωβίστηκε μία γυναίκα από Ε.Ι.Χ. αυτοκίνητο, συνεπεία τροχαίου ατυχήματος, στη Δ.Ε. Θέρμης Θεσσαλονίκης. Επιχείρησαν 13 πυροσβέστες με 4 οχήματα», ανέφερε η ανακοίνωση που έκανε στο διαδίκτυο το Πυροσβεστικό Σώμα.

Το αυτοκίνητο της Δήμητρας Σοφοκλέους ανετράπη για άγνωστο λόγο από την πορεία του και προκάλεσε το θάνατο της παρουσιάστριας. Η εκπομπή T - Live, βρέθηκε στο σημείο του τροχαίου και ξεκαθάρισε πως ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια του θανάτου της, ενώ η τροχαίο συνεχίζει τις έρευνές της. Θρήνος έχει ξεσπάσει βέβαια στον χώρο της δημοσιογραφίας και για τον θάνατο του Σπύρου Κομίνη.

Δήμητρα Σοφοκλέους τροχαίο

Τον περασμένο Ιούλιο, μάλιστα, η Δήμητρα Σοφοκλέους είχε κάνει έκπληξη στον Νίκο Μουτσινά και είχε εμφανιστεί στο πλατό της εκπομπής του:

Από το βράδυ της Κυριακής το Facebook της κατακλύστηκε από μηνύματα αποχαιρετισμού από θαυμαστές της και φίλους της.

Δήμητρα Σοφοκλέους θάνατος

Ποια ήταν η Δήμητρα Σοφοκλέους που σκοτώθηκε σε φρικτό τροχαίο

Η πάντα χαμογελαστή παρουσιάστρια κυπριακής καταγωγής, που ήταν γνωστή στη Θεσσαλονίκη ως «Sofo», καθώς ήταν διευθύντρια της Sofo Beauty Team, είχε εργαστεί σε τοπικά μέσα της πόλης, παρουσιάζοντας εκπομπές στο Euro Channel, ενώ διοργάνωνε και παρουσίαζε ακόμα και επιδείξεις μόδας.

Σύμφωνα με την «Espresso» συνεντεύξεις της είχε μιλήσει για το lockdown και πώς είχε πέσει η ψυχολογία της με όλα αυτά που συμβαίνουν με τον κορωνοϊό, αλλά επειδή από τη φύση της ήταν χαρούμενο άτομο, πάντα υπήρχε μια νότα αισιοδοξίας σε όσα έλεγε. «Μπόρα είναι και θα περάσει και είμαι πανέτοιμη μαζί με τους συνεργάτες μου για να ξεκινήσουμε και πάλι να δραστηριοποιούμαστε» είχε πει χαρακτηριστικά λίγο πριν από το καλοκαίρι.