Μικαέλα Φωτιάδη: "Ήταν λάθος μου η παρέα με τις άλλες δυο από την τριάδα της φωτιάς"

Μετά από χρόνια, κάνει στροφή

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μικαέλα Φωτιάδη:

Το 2015 κατέκτησε τον τίτλο της Σταρ Ελλάς, το 2016 τον τίτλο Μις Ευρώπη, σε τρία χρόνια δήλωσε συμμετοχή στον GNTM και στο My Style Rocks, έχοντας αποκτήσει παράλληλα ένα παιδί, και όλα αυτά μέχρι τα 26 της... Γενικά όλα έγιναν γρήγορα στη ζωή της Μικαέλας Φωτιάδη, που μιλάει στο You για τον άνθρωπο που την κάνει ευτυχισμένη, για όσα θυμάται και όσα θέλει να ξεχάσει απ' τα προηγούμενα χρόνια, αλλά και τη σχέση της με τα υπόλοιπα μέλη της «τριάδας της φωτιάς», δύο χρόνια αργότερα...

Η αποχώρησή της απ' το My Style Rocks ήταν μία μικρή έκπληξη (δείτε το βίντεο εδώ), καθώς αρκετοί την έχριζαν φαβορί απ' τη στιγμή που ανακοινώθηκε η συμμετοχή της. Παρόλα αυτά, η Μικαέλα κοιτάει μπροστά και πέρα απ' τις αντικειμενικές δυσκολίες που υπάρχουν αυτήν την περίοδο, κάνοντας νέα σχέδια για το unpause που θα έρθει στις ζωές πολλών ανθρώπων...

Από τον ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΚΟΓΙΑΝΝΗ για το περιοδικό You!

Μικαέλα Φωτιάδη περιοδικό You

Ένιωσες ποτέ ενοχές όταν έπρεπε να αφήσεις πίσω τον γιο σου, είτε για να πας στο GNTM, είτε στο My Style Rocks;

Φυσικά και υπήρχαν στιγμές ενοχής. Άλλα πάλευα για κάτι. Και προς Θεού στον πατέρα του τον άφηνα και τους παππούδες του. όχι στον δρόμο.

Ποια ήταν η πιο συγκινητική στιγμή που δεν θα ξεχάσεις όταν αποχωρίστηκες τον μικρό;

Οι συγκινητικές στιγμές είναι κάθε φορά που τρέχει στην αγκαλιά μου, κάθε φορά που μου λέει «Μανούλα σ' αγαπώ» και κάθε φορά που μου χαϊδεύει το πρόσωπο και με κοιτάει με τα πιο γλυκά μάτια του κόσμου.

Στο GNTM ένιωσες αδικημένη από την κριτική επιτροπή;

Κάποιες φορές ένιωθα αδικημένη από τα αποτελέσματα που έβλεπα στην οθόνη. Όχι από αυτά που άκουγα. Πιστεύω πως αν είχα κάνει καλύτερες επιλογές θα είχα φτάσει τελικό. Ξέρω πως μπορούσα, αλλά έχασα τον στόχο.

Με τις άλλες δυο από την «τριάδα της φωτιάς», την Μέγκυ και την Εύη, είστε το ίδιο κολλητές όπως τότε ή η φιλία κράτησε μόνο μέσα στο παιχνίδι;

Κολλητές δεν ήμασταν ποτέ, θεωρούσαμε στο παιχνίδι πως ταιριάζαμε, τελικά όμως θεωρώ πως ήταν λάθος η παρέα αυτή. Την Μέγκι την βλέπω καμιά φορά, έχουμε επικοινωνία, αλλά δεν είμαστε κολλητές. Με την Εύη δεν έχουμε καμία σχέση πλέον. Είμαι ένα κορίτσι που πατάει στα πόδια του, δεν μπορώ καθόλου τα άτομα που έχουν την μύτη ψηλά.

Απ' το GNTM υπάρχουν στιγμές που θα ήθελες να ξεχάσεις;

Γενικά στην ζωή μου κρατάω και καλές και άσχημες στιγμές. Τις καλές για όμορφες σκέψεις και αναμνήσεις και τις άσχημες για μαθήματα. Το GNTM ήταν ένα μάθημα.

Περισσότερα στο περιοδικό You που κυκλοφορεί κάθε Τετάρτη σε όλα τα περίπτερα μόνο με 1,5 ευρώ.