Κατερίνα Τσάβαλου: «Πήρα 25 κιλά, με ενοχλούν τα social media»

Εκνευρισμένη με τα σχόλια που δέχεται

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Κατερίνα Τσάβαλου: «Πήρα 25 κιλά, με ενοχλούν τα social media»

Η Κατερίνα Τσάβαλου μίλησε στην εκπομπή «Μαμά... δες» της ΕΡΤ και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως μετά την εγκυμοσύνη της πήρε 25 κιλά, ενώ εδώ και καιρό την ενοχλούν τα σχόλια που δέχεται στα social media για το βάρος της.

Η ηθοποιός εξήγησε πως η εγκυμοσύνη της, της προκάλεσε προβλήματα με τον θυροειδή, γεγονός που την έκανε να πάρει απότομα κιλά και να πρηστεί.

«Η εγκυμοσύνη μου έβγαλε θυροειδή, υποθυρεοειδισμό και ήμουνα… έτσι! Πρησμένη τέρμα! Μου έλεγε ο γιατρός να περπατήσω λίγο, αλλά δεν μπορούσα. Έκανα τρία βήματα και ήμουν χάλια. Πήρα 25 κιλά! Εντάξει, το έζησα και εγώ, δηλαδή έτρωγα, όπως έτρωγα πριν αλλά τώρα έπαιρνα κιλά» δήλωσε χαρακτηριστικά, ενώ πριν από λίγο καιρό η ηθοποιός είχε μιλήσει για ένα πρόβλημα που αντιμετώπισε με την εγκυμοσύνη της.

Κατερίνα Τσάβαλου κιλά

Ακόμα, αναφέρθηκε και στα σχόλια που δέχεται για το βάρος της μέσα από τα social media. «Αυτό το πράγμα με τα social media δεν το μπορώ. Για τα κιλά μου, αν πήρα, αν τα έχασα… Πολλές φορές ανεβάζω μια φωτογραφία και μου λένε: “πρησμένη είσαι”, “βλέπω έχεις κοιλιά, περιμένουμε το δεύτερο;”. Είχα αναγκαστεί και ανέβασα ένα story, που δεν το κάνω, και είπα ότι έχω σπαστική κολίτιδα».

Η εξομολόγηση που είχε κάνει η Κατερίνα Τσάβαλου για την παρενόχληση που δέχθηκε

Η Κατερίνα Τσάβαλου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή Πάμε Δανάη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην παρενόχληση που δέχθηκε και συγκλόνισε με τα λόγια της. Η ηθοποιός ξεκαθάρισε πως όλοι στον χώρο γνωρίζουν τον άνθρωπο που την παρενόχλησε.

Η ηθοποιός αναφέρθηκε στο περιστατικό αλλά και και στον τρόπο με τον οποίο αποφάσισε να το αντιμετωπίσει.

«Ποιος δεν έχει υποστεί παρενόχληση;», ρώτησε η Κατερίνα Τσάβαλου μετά από σχετική ερώτηση που δέχτηκε στην εκπομπή Πάμε Δανάη. Μάλιστα, η ηθοποιός σημείωσε πως στη δική της περίπτωση, ενώ γνωρίζουν όλοι τον θύτη, κανείς δεν μιλάει. «Ενώ τον ξέρουν όλοι στον χώρο και το συζητάμε όλοι, κανείς δεν λέει τίποτα», είπε.

«Στην τηλεόραση δεν θα έβγαινα να πω κάτι γιατί υπάρχει κανιβαλισμός. Όταν πει κάτι, ο άλλος απαντάει», τόνισε η Κατερίνα Τσάβαλου.

Για την γενικότερη παρενόχληση που υπάρχει στον χώρο, η Κατερίνα Τσάβαλου είπε: «Εμένα στο θέατρο μου έχει συμβεί, όχι στην τηλεόραση. Και στο θέατρο είναι πιο άγριο. Μια ολόκληρη σεζόν, να μη δείξεις στον κόσμος τίποτα…».