«Ράγισε» καρδιές ο Ζαχίρ του MasterChef - Μαγειρεύει για άπορους ανθρώπους

Κίνηση ανθρωπιάς από τον μάγειρα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Ράγισε» καρδιές ο Ζαχίρ του MasterChef - Μαγειρεύει για άπορους ανθρώπους

Ο Ζαχίρ, ένας από τους πιο αγαπημένους παίκτες του MasterChef, «ράγισε» καρδιές με την κίνηση του, καθώς σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς που διανύει η χώρα μας, μαγειρεύει για άπορους ανθρώπους.

Ο μάγειρας έγινε γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στον διαγωνισμό μαγειρικής και η αλήθεια είναι ότι ήδη από την οντισιόν του ξεχώρισε με την συγκλονιστική ιστορία της ζωής του.

MasterChef Ζαχίρ

Έχοντας ζήσει μεγάλες δυσκολίες από μικρό παιδί, ο Ζαχίρ ανέλαβε την πρωτοβουλία να βοηθήσει συνανθρώπους του που βρίσκονται σε παρόμοια κατάσταση. Ο Ζαχίρ από το πρώτο lockdown ετοιμάζει κάθε ημέρα 2.000 γεύματα σε ανθρώπους στον Κεραμεικό, ενώ μία εικόνα που ανέβασε προκάλεσε ρίγη συγκίνησης στους διαδικτυακούς του φίλους.

Ο γνωστός σεφ είπε στην κάμερα της εκπομπής «Σήμερα»: «Εγώ όπως είχα πει είναι όνειρό μου να ταΐσω ανθρώπους που έχουν ανάγκη γιατί είχα βρεθεί κι εγώ σε τέτοια κατάσταση στο παρελθόν. Για εμένα είναι πολύ ωραίο να στηρίζουμε στις δύσκολες ώρες τον συνάνθρωπό μας.».

Πότε κάνει πρεμιέρα η νέα σεζόν του MasterChef

Σχεδόν όλα είναι έτοιμα και οι πρόβες έχουν μπει στην τελική ευθεία για το ριάλιτι μαγειρικής MasterChef. Μάλιστα στο Ευτυχείτε ανακοινώθηκε και η πιο πιθανή ημερομηνία έναρξης.

Οι πρόβες γίνονται κάτω από άκρα μυστικότητα και υπό τις οδηγίες του ΕΟΔΥ για την πανδημία του κορωνοϊού η οποία σίγουρα θα αλλάξει πολλά.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Γιάννη Πουλόπουλου για το «Ευτυχείτε», αυτή έχει προγραμματιστεί για τη Δευτέρα 18 Ιανουαρίου. Για ποιο λόγο ο Σκαρμούτσος "άδειασε" το παιχνίδι;

Όπως φαίνεται, ο διαγωνισμός μαγειρικής θα αντικαταστήσει το GNTM στο πρόγραμμα του Star, με τα επεισόδια των auditions να προβάλλονται κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τεάρτη. Το πιθανότερο σενάριο είναι αργότερα να αυξηθούν, όπως ακριβώς συνέβη και σε όλες τις προηγούμενες σεζόν.