Μάριος Αθανασίου: Αποκαλύπτει για τον γιό του - "Δεν ήταν δική του απόφαση να μείνει μαζί μου"

Μια εφ' 'ολης της ύλης κουβέντα

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Μάριος Αθανασίου: Αποκαλύπτει για τον γιό του -

Σε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή Μαμά...δες ο Μάριος Αθανασίου αποκάλυψε ποιος πήρε την απόφαση να μετακομίσει μαζί του και με την νέα του οικογένεια ο γιός του.

Πριν λίγες ημέρες η Μαρία Κορινθίου είχε μιλήσει για την απόφαση που πήραν από κοινού με τον πρώην σύντροφό της Μάριο Αθανασίου να μείνει ο 15χρονος γιός τους μαζί του.

Σήμερα ο ηθοποιός αποκαλύπτει πως η απόφαση δεν ήταν ξεκάθαρα του παιδιού.

μαριος αθανασιου γιος

«Δεν ήταν απόφαση του Αλέξανδρου να έρθει να μείνει με εμάς. Πιστεύω ότι είναι καλύτερος τρόπος να έρθει πιο κοντά με την οικογένειά του, επειδή έχει αδελφές δηλαδή, να μην τις βλέπει μόνο το Σαββατοκύριακο» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Και συμπλήρωσε: «Έγινε μια συζήτηση με τον Αλέξανδρο για να μπορέσουμε να συνεννοηθούμε και να μπορέσω να του εξηγήσω τι είναι αυτό που έχω στο μυαλό μου και κάπως έτσι το πήγαμε. Δεν είναι δηλαδή επιλογή του παιδιού και τρέχουμε όλοι και την ακολουθούμε».

Μαρία Σολωμού: Η σπάνια εξομολόγηση για τον Μάριο Αθανασίου - «Όταν χωρίζεις βιώνεις πένθος»

Η Μαρία Σολωμού μίλησε χθες βράδυ στην εκπομπή Mega Stories και δε δίστασε να κάνει μία σπάνια εξομολόγηση για τον χωρισμό της με τον Μάριο Αθανασίου. Μάλιστα, η ηθοποιός εξήγησε πως κάθε φορά που χωρίζει κανείς βιώνει ένα πένθος.

Το ζευγάρι διατηρεί μέχρι και σήμερα άριστες σχέσεις και φροντίζουν να συνεννοούνται άριστα για τον γιο τους, Νικόλα. Μάλιστα όπως εξήγησε η ηθοποιός, ο γιος της μένει με τον μπαμπά του.

«Όταν χωρίζεις βιώνεις κάποιο πένθος. Όταν χωρίσαμε το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν πως θα το πω στο παιδί. Ήταν δυο χρονών. Ο Νικόλας είχε φοβερή αδυναμία στον Μάριο. Το βράδυ ήθελε τον μπαμπά του.

Τη μέρα που μετακόμισε ο Μάριος, το βράδυ πήδηξε από το κρεβατάκι του και ήρθε και έπεσε στη θέση του πατέρα του. Εγώ έμεινα ακούνητη, έκανα ότι κοιμάμαι. Και λέω τώρα τι να κάνω; Τι είναι σωστό; Δεν αναρωτήθηκε ποτέ. Δεν ξέρω αν ήταν λάθος μου. Δε μπορούσα να του εξηγήσω πως έχουμε χωρίσει. Αλλά κάπως δεν χρειάστηκε. Ήξερε.

Κάναμε πλάκα με τον Μάριο… Ο Μάριος έκανε άλλα δυο παιδιά. Και κάποια στιγμή εγώ έλεγα ότι κάποια στιγμή θα πει “γιατί ο μπαμπάς μου ζει με τις δύο αδερφές μου;”. Ο Μάριος τον ήθελε. Ήθελε και τα τρία παιδιά του μαζί. Ο Μάριος μένει στο ίδιο σπίτι. Έφυγα εγώ για να μην αλλάξει ο Νικόλας δωμάτιο.

Με τον Μάριο είμαστε πολύ διαφορετικοί άνθρωποι και ουσιαστικά δεν ταιριάξαμε ποτέ. Κάναμε το εξής. Όσο μένει μαζί μου αποφασίζω εγώ, όσο μένει με τον πατέρα του αποφασίζει εκείνος. Όλο αυτό κούμπωσε. Μου λείπει πολύ τώρα. Δεν ήθελα ποτέ άλλο παιδί. Αυτό το παιδί μου λείπει», είπε η ηθοποιός.