Λεωνίδας Κακούρης: Ράγισε καρδίες ο τηλεοπτικός "Δούκας" από τις Άγριες Μέλισσες - "Ο πατέρας μου..."

Τα παιδικά χρόνια και οι αναμνήσεις

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Λεωνίδας Κακούρης: Ράγισε καρδίες ο τηλεοπτικός

Ο ηθοποιός Λεωνίδας Κακούρης ή αλλιώς Δούκας από τις Άγριες Μέλισσες μίλησε στη κάμερα του Πρωινού και αποκάλυψε για την προσωπική του ζωή και το ρόλο του στην επιτυχημένη σειρά του ANT1.

O ηθοποιός. αποκάλυψε για τον πατέρα του που τον έχασε και το δέσιμο που είχε μαζί του, έδειξε αγαπημένα του αντικείμενα και αποκάλυψε μερικές εξελίξεις για την αγαπημένη σειρά.

«Η σκληρότητά του προέρχεται από τα παιδικά του χρόνια, από τον τρόπο τον οποίο μεγάλωσε. Υπήρχε μια διαφορετική αντιμετώπιση στα αδέρφια». Όσο για τον μικρό Σέργιο; Ο ίδιος παραδέχτηκε: «Έχει καταφέρει να χτυπήσει μια ευαίσθητη χορδή του Δούκα. Έχει μια εγωιστική αδυναμία, αλλά έτσι είναι ο Δούκας Σεβαστός».

Θα καταφέρει να πιάσει στα πράσα τον γιο του; Ο Λεωνίδας Κακούρης αποκάλυψε: «Αν θα μάθει το τι συμβαίνει, νομίζω ότι κάτι θα πάρει το αφτί του και η αντίδρασή του θα είναι διαφορετική από αυτό που περιμέναμε ίσως» και τόνισε ότι με τη Μυρσίνη δεν θα μπορέσουν να συγχρονιστούν ξανά, γιατί με έναν τρόπο ο Δούκας έχει επηρεαστεί βαθιά. ωστόσο δείτε εδώ backstage βίντεο από την συνέντευξή του στο περιοδικό YOU!

Η εξομολόγηση του ηθοποιού από τις Άγριες Μέλισσες για τον πατέρα του

Ακόμα, ο Λεωνίδας Κακούρης μίλησε για τον χαμό του πατέρα του: «Ήμουν δεμένος με τον πατέρα μου, βέβαια τον έχασα πολύ μικρός. Δεν τον είχα δει πάρα πολύ γιατί έλειπε στη Γερμανία. Όταν γύρισε μείναμε για 2-3 χρόνια μαζί. Τον θυμάμαι με πολλή αγάπη και νοσταλγία».

Λεωνίδας Κακούρης: Η απάντησή του για το αν θα κάνει το εμβόλιο του κορωνοϊού

Δεν θα υπήρχε καλύτερος τρόπος για να υποδεχτούμε την νέα χρονιά, παρά μόνο με τη χαρά του μικρού Σπύρου που έχει γίνει viral με το ταμπεραμέντο του, αλλά και με την λάμψη της Κατερίνας και την αισιοδοξία του Λεωνίδα. Οι δύο μεγάλοι -και ο βενιαμίν- πρωταγωνιστές των “Άγριων Μελισσών”, αγαπημένα μας τηλεοπτικά πρόσωπα το 2020, μας τιμούν με την παρουσία τους στην Πρωτοχρονιάτικη μας φωτογράφηση. Κάνοντας βέβαια έναν μικρό προσωπικό απολογισμό, ανακαλώντας μνήμες αγαπημένες και πρόσωπα που έπαιξαν ρόλο στην ζωή τους. Ο Δούκας, η Μυρσίνη και ο μικρός Σέργιος τρεις εκ των κορυφαίων της οικογένειας Σεβαστών, μας ανοίγουν την καρδιά τους και μας δίνουν απλόχερα την αγάπη τους!

Από την ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΠΟΥΣΙΟΥ για το περιοδικό You!

Τι σήμαινε για εσάς η χρονιά που πέρασε;

ΚΑΤΕΡΙΝΑ 'Ήταν μια χρονιά αυτογνωσίας και δοκιμασίας. Μας έδωσε γνώση, μας άφησε όμως και τραύματα. 'Ασχετα με το τι συνέβη γύρω μας δεν πρέπει να πάψουμε να αισιοδοξούμε και να προχωρήσουμε μπροστά. Ας ευχηθούμε για την επόμενη χρονιά να έχουμε υγεία και αφθονία.

ΛΕΩΝΙΔΑΣ Για μένα αυτή η χρονιά είναι σαν να μην ήρθε, σαν να μην την έζησα. Η ευχή μας είναι να έχει το 2021 περισσότερη...νοστιμιά, να μην μοιάζει σαν νοσοκομειακό φαγητό, ανάλατο!

Τώρα που θα έρθει το εμβόλιο θα το κάνετε χωρίς δισταγμό ή θα κάνετε μια δεύτερη σκέψη πριν το αποφασίσετε;

ΛΕΩΝΙΔΑΣ 'Όλα έγιναν πολύ γρήγορα -ίσως έγιναν και για καλό- δεν είμαι όμως αρνητής του εμβολίου, το συζητάω γιατί δεν ξέρω ακόμη όλα τα δεδομένα.

Περισσότερα στο περιοδικό You που κυκλοφορεί κάθε Τετάρτη σε όλα τα περίπτερα μόνο με 1,5 ευρώ!.