Κρυσταλλία: Οι πρώτες φωτογραφίες του μωρού της και η αφιέρωση της

Πολύ γλυκιά

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Κρυσταλλία: Οι πρώτες φωτογραφίες του μωρού της και η αφιέρωση της

Η Κρυσταλλία πριν λίγες μέρες έγινε μαμά για πρώτη φορά και σήμερα μοιράστηκε μαζί μας τις πρώτες φωτογραφίες του μωρού της.

Η γλυκιά μανούλα έφερε στον κόσμο τον καρπό του έρωτα της με τον Δημήτρη Πλατανιά στις 22/12 και έκτοτε είν;αι πιο ευτυχισμένη από ποτέ.

Η παρουσιάστρια ανέβασε δύο τρυφερές φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με μια πολύ τρυφερή αφιέρωση, ενώ πριν μέρες έιχε αποκαλύψει για το The Booth

Αυτές είναι οι πρώτες φωτογραφίες της Κρυσταλλίας με το μωρό της

«22/12/20 20:41 μια εβδομάδα πριν… 21/12/20 το αστέρι της Βηθλεέμ θα λάμψει ξανά μετά από 800 χρόνια λέει. Μια μέρα μετά έρχεται στον κόσμο το δικό μας θαύμα… Το δικό μας αστέρι… Να μας γεμίσει με φως και να μας πλημμυρίσει με ένα σωρό καινούργια και ανείπωτα συναισθήματα…Και να μας κάνει πιο ευτυχισμένους από ποτέ… Είναι το πλασματάκι μας… Το φτιάξαμε μαζί… Με πολλήηη αγάπη και εκείνος διάλεξε εμάς για γονείς του… Μα τι τιμή!!! Ο δάσκαλός μας… Πόσα θα μας μάθει… Καλώς ήρθες στη ζωή και στη ζωή μας κομμάτι μου».

κρυσταλλία μωρό
κρυσταλλία

Η Κρυσταλλία αποκαλύπτει τις δυσκολίες που είχε στον τοκετό - «Γεννήθηκε μετά από αρκετό κόπο..»

Η Κρυσταλλία πριν μερικές μέρες γέννησε και έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι ενώ αποκάλυψε ότι είχε έναν πολύ δύσκολο τοκετό.

Η γνωστή τραγουδίστρια και ο Δημήτρης Πλατανιάς πλέουν σε πελάγη ευτυχίας αφού έχουν πλέον στην αγκαλιά τον πρίγκιπα τους.

Λίγες ώρες μετά την επιστροφή στο σπίτι, η Κρυσταλλία μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της χριστουγεννιάτικες φωτογραφίες με τον γιο της αποκαλύπτοντας παράλληλα τις δυσκολίες που είχε στον τοκετό.

Στην λεζάντα της φωτογραφίας η τραγουδίστρια έγραψε: “Η μαμά μου κι ο μπαμπάς μου λένε ότι είμαι το καλύτερο δώρο που πήραν ποτέ όχι μόνο αυτά τα Χριστούγεννα αλλά σε όλη τους τη ζωή!!!

Κι εγώ σαν καλό παιδάκι από τη χαρά μου τους άφησα να με φέρουν στο σπίτι τα Χριστούγεννα για να μπορεί και η μαμά να με φωτογραφίσει στο δέντρο που τόσο άχτι το είχε…!!!

Γεννήθηκα στις 22/12/20 στις 21:41 μετά από αρκετό κόπο αλλά η μαμά μου είχε δίπλα της την καλύτερη ομάδα!!! Τον πολύτιμο γιατρό της Χριστόδουλο Παπανικόπουλο που ήταν στο πλάι της μαζί με τον μπαμπά μου πάνω από 12 ώρες που εγώ προσπαθούσα να βγω!!! Τη μαία της Χριστίνα αλλά και όλο το νοσηλευτικό προσωπικό που την βοήθησαν και την έκαναν να νιώσει άνετα και ασφαλής και είχαν και ωραία ενέργεια!

Τους φίλους των γονιών μου που συνέχεια επικοινωνούσαν και είχαν τη σκέψη τους σε μένα, στη μαμά και το μπαμπά μου!!! Αλλά και όλους τους φίλους που έστελναν στη μαμά μου τις ευχές και τη σκέψη τους!!!Σας ευχαριστώ πολύ όλους και καλές γιορτές!!! Ο μπέμπης… Clik από τον μπαμπά μου” έγραψε η Κρυσταλλία.