Ζευγάρι με τον Ανδρέα Αθανασόπουλο η Παρασκευή Κερασιώτη του GNTM 3;

Τι απαντούν οι ίδιοι;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ζευγάρι με τον Ανδρέα Αθανασόπουλο η Παρασκευή Κερασιώτη του GNTM 3;

Πολλά έχουν ακουστεί τον τελευταίο καιρό σχετικά με τις σχέσεις που δημιουργήθηκαν στο GNTM 3 και έτσι η Παρασκευή Κερασιώτη κλήθηκε να απαντήσει από τη μεριά της, για το εάν είναι ζευγάρι με τον φιναλίστ του ριάλιτι, Ανδρέα Αθανασόπουλο.

Και οι δύο παίκτες βρέθηκαν στον τελικό ωστόσο έχασαν από τον Ηρακλή Τζουζίνοφ ο οποίος μαγνήτισε το κοινό και πήρε με διαφορά τη νίκη.

Έκτοτε, ο Ανδρέας έχει κάνει κάποια πικρόχολα σχόλια για τον νικητή ωστόσο η Παρασκευή αρκέστηκε στο να πει ότι στεναχωρήθηκε που δεν κατάφερε να φτάσει στη νίκη.

Παρασκευή Κερασιώτη Ανδρέας Αθανασόπουλος ζευγάρι

Η πρώην παίκτρια του GNTM 3, έκανε ένα Q&A στον προσωπικό της λογαριασμό της στο Instagram και μεταξύ άλλων απάντησε ανοιχτά στο αν βρίσκεται σε σχέση με τον Ανδρέα, καθώς οι δυο τους είχαν έρθει πολύ κοντά στο παιχνίδι.

Εκείνη ξεκαθάρισε ωστόσο πως δεν υπάρχει τίποτα ερωτικό ανάμεσά τους και πως είναι αποκλειστικά και μόνο φίλοι.

Παρασκευή Κερασιώτη GNTM 3 σχέση

Αυτή είναι η πρώτη δουλειά που έκανε η Παρασκευή Κερασιώτη μετά το GNTM 3

Την πρώτη της επαγγελματική φωτογράφιση πραγματοποίησε η Παρασκευή Κερασιώτη, μετά το τέλος του 3ου κύκλου του GΝΤΜ και η ομορφιά της, αλλά και οι πόζες της, πρόκειται να σας καθηλώσουν.

Η Παρασκευή, είναι μια από τις παίκτριες που από την αρχή θεωρήθηκα φαβορί. Μπορεί να αποχώρησε από το παιχνίδι, ωστόσο επέστρεψε δυναμικά και κατάφερε να φτάσει στον τελικό, όπου κατέκτησε την δεύτερη θέση. Πρώτος βγήκε ο Ηρακλής που κέρδισε και όλα τα έπαθλα.

Από πολλούς θεωρείται νικήτρια και ήδη μετά το τέλος του GNTM 3 κάνει τα πρώτα της βήματα στο χώρο της μόδας, εκτός της πασαρέλας που έκανε στα Madwalk, πραγματοποίησε και την πρώτη της φωτογράφιση.

Παρασκευή Κερασιώτη GNTM 3 φωτογράφιση

GNTM 3 - Παρασκευή: Το πραγματικό ύψος, η ηλικία και η καταγωγή της

Είναι τσιγγάνα και στο παρελθόν έχει βιώσει το ρατσισμό, αλλά αυτό της δίνει περισσότερη θέληση να πετύχει τους στόχους της και να γίνει top model. Ποια είναι η ηλικία της και τι δεν γνωρίζουμε για το παρελθόν της;

Η Παρασκευή κατάγεται από την Πάτρα. Δεν έχει ασχοληθεί με το modelling, πέρα από κάποιες ερασιτεχνικές φωτογραφίσεις. Το GNTM θα τη βοηθήσει να κάνει μια αρχή στο χώρο της μόδας, ώστε να της ανοιχτεί ο δρόμος του επαγγελματικού modelling. Στο σπίτι του GNTM πήρε τη φωτογραφία της μικρής της ανιψιάς. Στόχος της όταν ξεκίνησε η συμμετοχή της ήταν να καταφέρει να ζήσει το όνειρο μέχρι το τέλος.