Χριστίνα Ορφανίδου: "Σωστά να λέτε το όνομά μου και πείτε ότι γουστάρετε"

«Κάρφωσε» όλο το σπίτι του Big Brother

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Χριστίνα Ορφανίδου:

Η Χριστίνα Ορφανίδου είναι μία από τις πιο πολυσυζητημένες παίκτριες που πέρασαν από το Big Brother και καθημερινά φροντίζει να μας θυμίζει το γιατί μέσα από τις εκρηκτικές αναρτήσεις που κάνει στον λογαριασμό της στο Instagram.

Κάτι αντίστοιχο έκανε και πριν από μερικές ώρες, όταν «κάρφωσε» τους παλιούς της συμπαίκτες στο Big Brother, οι οποίοι όπως είπε, αναφέρουν συχνά το όνομά της στα social media.

Η Χριστίνα ξεκαθάρισε πως δεν έχει κανένα πρόβλημα με τους συμπαίκτες της να μιλάνε για εκείνη, αρκεί να λένε σωστά το όνομά της. Βέβαια δεν εξήγησε σε ποιον ακριβώς αναφέρεται. Ο τελευταίος που μίλησε δημόσια για το Big Brother ήταν ο Θέμης Κανέλλος με το βίντεο που ανέβασε στο Youtube του για όλα όσα έγιναν μέσα στο σπίτι του Μεγάλου Αδερφού.

«Ένα τεράστιο ευχαριστώ στους παλιούς μου συμπαίκτες που αναφέρουν το όνομά μου σε στόρυ τους, βιντεάκια ή live μεταδόσεις, είτε για καλό είτε για κακό σκοπό. Σωστά να λέτε το όνομά μου και πείτε ό, τι γουστάρετε», έγραψε χαρακτηριστικά η Χριστίνα Ορφανίδου στην ανάρτηση που έκανε στο Instagram.

Χριστίνα Ορφανίδου Big Brother

Τον τελευταίο καιρό βέβαια η Χριστίνα Ορφανίδου σχολιάζει και το Survivor 4

Όπως φαίνεται θαυμάστρια του Survivor 4 είναι και η Χριστίνα Ορφανίδου, η πρώην παίκτρια του Big Brother. Χθες μάλιστα, δεν δίστασε να κάνει μια ανάρτηση για την Κάτια Ταραμπάνκο και τις δύσκολες συνθήκες που επικρατούν χωρίς φαγητό.

Συγκεκριμένα, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Χριστίνα, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα instastory, στο οποίο απεικονιζόντουσαν όλοι οι παίκτες της ομάδας των διάσημων.

Στην ανάρτησή αυτή με ένα βελάκι να δείχνει την Κάτια Ταραμπάνκο - που χθες έγινε έξαλλη - που έπιανε το κεφάλι της, έγραψε «Όταν συνειδητοποιείς πως θα σε κόψει λόρδα σε όλη τη σεζόν».

Αυτή είναι η ανάρτηση της Ορφανίδου για Ταραμπάνκο και Survivor

Χριστίνα Ορφανίδου για Ταραμπάνκο Survivor