Survivor 4: Ξεκίνησαν οι τσακωμοί στην ομάδα των διάσημων - Έξαλλη η Κάτια Ταραμπάνκο

Αυτά συμβαίνουν όταν χάνεις τρίτη συνεχόμενη φορά!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Ξεκίνησαν οι τσακωμοί στην ομάδα των διάσημων - Έξαλλη η Κάτια Ταραμπάνκο

Μετά την τρίτη συνεχόμενη ήττα των διάσημων από τους μαχητές στο Survivor 4 ήρθαν και οι πρώτες συγκρούσεις και τσακωμοί στην ομάδα που θα αναγκαστεί να ψηφίσει συμπαίκτες της για αποχώρηση.

Όταν η ομάδα επέστρεψε στην καλύβα συζήτησαν το θέμα και διαφώνησαν όσον αφορά το τρόπο που βλέπουν τον στίβο μάχης. Κάποιοι έριξαν το φταίξιμο στην τύχη αλλά η Κάτια Ταραμπάνκο η οποία έφερε και σερί νίκες δήλωσε πως πρέπει να θυμώσουν και να δυναμώσουν ώστε να κερδίσουν, με άλλα λόγια να έχουν ψυχή.

Μένει να δούμε λοιπόν που θα ΄'ρίξουν" το μεγαλύτερο φταίξιμο στην...κάλπη. Την τελευταία λέξη όμως θα έχει το κοινό. Να θυμίσουμε πως προηγουμένως η Κάτια Ταραμπάνκο έκανε απανωτούς εμετούς από την τροφική δηλητηρίαση.

Survivor 4: Βόμβα από την Έλενα Λιλιοπούλου - Ζήτησε να αποχωρήσει από το παιχνίδι

Σε ένα φοβερό «ξέσπασμα» προχώρησε η Έλενα Λιλιπούλου, η οποία φαίνεται πως… τα βροντά και απειλεί με αποχώρηση από το Survivor 4, σε μια από τις πιο έντονες στιγμές των πρώτων ημερών.

Οι στιγμές στον Άγιο Δομίνικο είναι εξαιρετικά δύσκολες, αφού οι παίκτες περνούν το πρώτο δύσκολο διάστημα προσαρμογής στο ριάλιτι επιβίωσης, με την υπάλληλο φούρνου να δείχνει να μην αντέχει άλλο και να τονίζει, ότι θα αποχωρήσει.

Η ψυχολογία της έχει καταρρακωθεί, όπως επεσήμανε η Λιλιοπούλου, προσθέτοντας ότι της λείπουν οι δικοί της και η δουλειά της, παρά το γεγονός, ότι εκτιμά πολύ τους συμπαίκτες της, οι οποίοι βρίσκονται διαρκώς στο πλευρό της και επιχειρούν να την εμψυχώσουν.

Τελικά, όπως σας είχε ενημερώσει πρώτο το youweekly η παίκτρια στο συμβούλιο του νησιού ζήτησε να αποχωρήσει και η απόφαση της ήταν τελική.