Σάββατο, 10 Ιουνίου 2023 | Επικοινωνία

Αλέξανδρος Λυκουρέζος: "Μου λείπει η Ζωή πολύ. Η απουσία είναι μόνιμη"

Η κατάθεση ψυχής για την Λάσκαρη που έζησαν μαζί 41 χρόνια

Αλέξανδρος Λυκουρέζος:
News 31.12.2020 11:31
Από Youweekly Team

Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος κάνοντας τον δικό του απολογισμό για το 2020 στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό, το πρωί της Πέμπτης, συγκινεί με τα λόγια του για την γυναίκα της ζωής του Ζωή Λάσκαρη.

Πιο συγκεκριμένα, ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «η συμβίωση μας με την Ζωή διήρκησε 41 χρόνια. Περάσαμε φουρτούνες, περάσαμε μπουνάτσες, περάσαμε πολλές φάσεις στη ζωή μας αλλά το ότι μείναμε 41 χρόνια μαζί, και περισσότερα εάν δεν έφευγε έτσι όπως έφυγε ξαφνικά τον Αύγουστο του 2017, θα ήμασταν ακόμα μαζί».

«Αυτές τις γιορτές μου λείπει η Ζωή πολύ. Αλλά με αυτό το κενό, αυτή τη μόνιμη απουσία μαθαίνει και ζει κανείς. Με διάφορες εκδηλώσεις, διάφορες επιλογές, διάφορους κύκλους που ανοίγουν και κλείνουν αλλά η απουσία είναι μόνιμη» πρόσθεσε με ειλικρίνεια.

Παράλληλα, ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος μίλησε με τα πιο γλυκά λόγια για την αγαπημένη του Ζένια Μπονάτσου, η οποία κι εκείνη πρόσφατα μίλησε για την Λάσκαρη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αλέξανδρου Λυκουρέζου στο παρακάτω βίντεο

Η αποκάλυψη του Λυκουρέζη για τον χωρισμό με την σύντροφό του μετά την Ζωή Λάσκαρη

Στην εκπομπή Love it βρέθηκε καλεσμένος ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος ο οποίος μίλησε μεταξύ άλλων και για την σχέση που είχε με την Νατάσα Καλογρίδη αλλά επιβεβαίωσε και τον χωρισμό τους.

«Δικηγορώ με την ίδια ένταση και την ίδια αγάπη που είχα πριν από μερικά χρόνια. Και κερδίζεις υποθέσεις και χάνεις. Στη ζωή μου έχω κερδίσει μεγάλες δίκες αλλά έχω χάσει. Θα μου άρεσε κάποιο παιδί μου να συνεχίσει. Θα ήταν κοντά μου τώρα, θα συνεργαζόμασταν όμορφα, όπως συμβαίνει σε ορισμένους συναδέρφους.

Σε κάποια φάση στη ζωή της η Μαρία Ελένη ξεκίνησε και θέλησε να μπει στον χώρο αυτό αλλά το εγκατέλειψε γιατί τελικά δεν της άρεσε. Με τη Ζωή ζήσαμε 41 χρόνια. Η μοναξιά που έχω με πληγώνει. Μου λείπει η λαμπερή παρουσία της και η μεγάλη της αφοσίωση» είπε αρχικά ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος.

«Είδα το Just the 2 of Us γιατί ο Νίκος Κοκλώνης είναι φίλος και δεύτερον γιατί συμμετέχει η εγγονή μου, η Ζένια. Αγαπάει αυτό που κάνει, σπούδασε θέατρο και χαίρομαι πολύ που τη βλέπω εκεί. Δε ξέρω μέχρι που θα φτάσει. Την αγαπώ πολύ τη Ζένια και έχουμε μια θαυμάσια σχέση».

Κατόπιν ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος επιβεβαίωσε για πρώτη φορά τον χωρισμό του από τη Νατάσα Καλογρίδη.

«Με τη Νατάσα (Καλογρίδη) μέναμε στην ίδια πολυκατοικία. Μένει στο ισόγειο και εγώ στον πρώτο όροφο. Τώρα έφυγα, αλλά ούτως η αλλιώς έχω καιρό να τη δω. Είναι μια εντυπωσιακή γυναίκα. Δεν είμαστε μαζί, έχουμε χωρίσει εδώ και αρκετό καιρό. Αυτό που θα πω είναι ότι πάντοτε πίστευα πως οι γυναίκες μας επιλέγουν» τόνισε και εξήγησε για την περίοδο των γιορτών: «Δεν με ενθουσιάζει η εποχή των γιορτών. Πάντα περνάγαμε με τη Ζωή ήρεμα τα Χριστούγεννα. Ποτέ ιδιαίτερα κοσμικά. Ποτέ. Το ωραιότερο δώρο που μου έχει κάνει η Ζωή είναι η παρουσία της».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Νατάσα Καλογρίδη: Πάγωσαν στο DOT - "Με τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο μένουμε μαζί στην..."

Στον γιατρό ο Λυκουρέζος - Η αποκάλυψη της Μαρίας Ελένης

Share