Συγκλόνισε η Ζένια Μπονάτσου για τη Ζωή Λάσκαρη - «Η γιαγιά μου δεν με είδε...»

Η εξομολόγησή της για τη γιαγιά της και τον πατέρα της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Συγκλόνισε η Ζένια Μπονάτσου για τη Ζωή Λάσκαρη - «Η γιαγιά μου δεν με είδε...»

Η Ζένια Μπονάτσου μίλησε σήμερα το πρωί στην εκπομπή Ευτυχείτε και συγκλόνισε με την εξομολόγησή της για τη γιαγιά της, Ζωή Λάσκαρη. Μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως η ηθοποιός δεν την είδε ποτέ στη μία και μοναδική παράσταση που έδωσε πριν από μερικά χρόνια.

Η νεαρή ηθοποιός αναφέρθηκε στη συμμετοχή της στο J2US, στη σχέση της με την μητέρα της καθώς και στη συνήθειά της να μπαίνει και να ακούει τα κομμάτια του πατέρα της, Βλάση Μπονάτσου στο Youtube.

Μάλιστα, σχολίασε και τη σχέση που έχει με την θεία της, Μαρία Ελένη Λυκουρέζου μετά την κόντρα που είχε δημιουργηθεί. Άλλωστε οι δυο τους φωτογραφήθηκαν μαζί το καλοκαίρι στη Μύκονο - δείτε εδώ τα στιγμιότυπα.

Αυτά είπε η Ζένια Μπονάτσου για τη Ζωή Λάσκαρη

«Η γιαγιά μου δεν με είδε να παίζει στο θέατρο. Ήμουν ακόμα σε ερασιτεχνικό επίπεδο και δεν ήθελα να με δει. Τώρα τα λέω και «μουτζώνω» τον εαυτό μου. Βλέπω τον μπαμπά μου στο Youtube και ακούω τα τραγούδια του.

Δε θα είχα πρόβλημα να ξαναπαντρευτεί η μαμά μου, αρκεί να την έκανε ευτυχισμένη ο άνθρωπος με τον οποίο θα ήταν μαζί. Αλλιώς θα πέρναγε πρώτα από εμένα. Με τη θεία μου, τη Μαρία Ελένη Λυκουρέζου είμαστε μια χαρά τώρα. Το αίμα νερό δεν γίνεται. Η αγάπη είναι αυτό που μένει στο τέλος όχι τα υλικά αγαθά. Τα υλικά αγαθά μπορεί μια μέρα να καούν και να μην υπάρχει τίποτα», είπε χαρακτηριστικά η Ζένια Μπονάτσου.

Ζένια Μπονάτσου: Εξελίξεις στην σχέση της με τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο και την Μαρία Ελένη

Στο J2US που θα κάνει πρεμιέρα το προσεχές Σάββατο θα συμμετέχει η Ζένια Μπονάτσου. Η κόρη του αείμνηστου Βλάσση Μπονάτσου και της Μάρθας Κουτουμάνου μίλησε στην “On time” και τη Σάσα Σταμάτη για τη συμμετοχή της στο show και αποκάλυψε για τις σχέσεις της με τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο και την Μαρία Ελένη.

«Νιώθω πολύ ενθουσιασμένη που θα πειραματιστώ με το τραγούδι, είναι κάτι το οποίο δεν το έχω ξανακάνει. Γουστάρω φουλ όλη τη φάση, την εμπειρία, θα περάσουμε καλά, έχουμε πολύ δυνατή ομάδα. Πιστεύω σε όλους, δεν με καίει ο ανταγωνισμός τόσο όσο να περάσουμε όμορφα και να το ζήσουμε τρελά.

Η μαμά μου, όταν της το είπα, χάρηκε πολύ και μου είπε “δεν σε φοβάμαι” και μου έδωσε με αυτό θάρρος γιατί ήμουν πολύ αγχωμένη για το αν έπρεπε ή όχι να το κάνω».

Τέλος, η Ζένια Μπονάτσου αποκαλύπτει για πρώτη φορά πως οι σχέσεις της με τον παππού της, Αλέξανδρο Λυκουρέζο, αλλά και με τη θεία της, Μαρία Ελένη Λυκουρέζου, έχουν αποκατασταθεί, αφού υπάρχει αγάπη: «Με τον παππού μου είμαστε πολύ καλά, τον αγαπώ πολύ.

Όλες οι σχέσεις περνάνε κρίση. Αλλά όταν υπάρχει αγάπη, όλα λύνονται. Επίσης και με την θεία μου Μαρία Ελένη έχουμε πολύ καλές σχέσεις πλέον και όλα είναι καλά». Δείτε ωστόσο πως επιβεβαίωσε τον χωρισμό της.

Ζένια Μπονάτσου