Γιάννης Καλλιάνος: «Προέκυψε ένα μωράκι γρήγορα και παντρευόμαστε»

Η αποκάλυψη για τον γάμο του με την Χάρις Δαμιανού

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Γιάννης Καλλιάνος: «Προέκυψε ένα μωράκι γρήγορα και παντρευόμαστε»

Ο Γιάννης Καλλιάνος και η αγαπημένη του Χάρις Δαμιανού, επικοινώνησαν σήμερα με την εκπομπή T- Live και μίλησαν για τον γάμο τους που θα γίνει αυτή την Κυριακή, ενώ ξεκαθάρισαν πως αποφάσισαν να τον επισπεύσουν λόγω του μωρού.

Το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας από τη στιγμή που έμαθε πως σε λίγο καιρό θα έρθει στον κόσμο το παιδί τους ενώ οι δυο τους φαίνεται να είναι και πολύ ενθουσιασμένοι με τον επικείμενο γάμο τους, τον οποίο ανακοίνωσαν πριν από λίγες μέρες.

«Προέκυψε ένα μωράκι πάρα πολύ γρήγορα και αποφασίσαμε να παντρευτούμε τώρα. Και επομένως από το να παντρευτούμε τον Μάιο που είχαμε αρχικά προγραμματίσει, δε θα μπορούσε να γίνει επειδή η Χάρις θα είχε φουσκώσει η κοιλιά της. Δε θα μπορούσε να φορέσει το νυφικό που ήθελε, ούτε να περάσουμε τόσο ωραία με τους φίλους μας» παραδέχτηκε ο γνωστός μετεωρολόγος.

Γιάννης Καλλιάνος γάμος

«Είχαμε προγραμματίσει τον θρησκευτικό μας γάμο τον Μάιο αλλά το μωράκι μας πρόλαβε» συμπλήρωσε η δερματολόγος.

Τι είχε πει η σύντροφος του Γιάννη Καλλιάνου για την εγκυμοσύνη της

«Θέλω να σου αποκαλύψω ότι ήταν η πρώτη φορά που είπαμε ότι θα κάνουμε παιδάκι και έμεινα έγκυος αμέσως. Επειδή το δικό μας μωρό ήρθε αμέσως, θέλω να σου πω ότι και εγώ και ο Γιάννης συμπάσχουμε με τα ζευγάρια που κάνουν πολλές προσπάθειες, ταλαιπωρούνται με την αγωνία τους και νιώθουν διπλά ευλογημένοι. Κάθε μωρό είναι ένας θησαυρός.

Γιάννης Καλλιάνος Χάρις Δαμιανού

Δεν περίμενα να μείνω έγκυος από την πρώτη φορά, οπότε δεν είχε πάει το μυαλό μου. Μου λέει ο Γιάννης: “Κάνε ένα τεστ εγκυμοσύνης”. Δεν περίμενα να βγει θετικό. Του είπα: “Γιάννη, νομίζω ότι είναι θετικό”. Για δύο λεπτά δεν μιλούσε. Με αγκάλιασε και τώρα με προσέχει σαν να είμαι γυάλινη».

Από τη μεριά του ο Γιάννης Καλλιάνος είπε: «Νιώθω ευτυχισμένος και περιμένω μόλις γεννηθεί το μωράκι να το πάρω αγκαλιά».