Ματίνα Νικολάου: Η ατάκα για την ηλικία του συντρόφου της Κατερίνας Καινούργιου

Το αποκάλυψε η παρουσιάστρια!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Ματίνα Νικολάου: Η ατάκα για την ηλικία του συντρόφου της Κατερίνας Καινούργιου

Η Κατερίνα Καινούργιου με αφορμή μια συνέντευξη της Ματίνας Νικολάου στην εκπομπή της Ευτυχείτε, αποκάλυψε τι της είπε για την ηλικία του Φίλιππου Τσαγκρίδη όταν τον γνώρισε.

Πιο συγκεκριμένα, η Κατερίνα Καινούργιου όταν γνώρισε τον σύντροφό της στη Ματίνα, της αποκάλυψε πως είναι λίγο μικρότερος της/

«Όταν τα είχα φτιάξει με τον Φίλιππο και τον είχε γνωρίσει και είχαμε βρεθεί σε μια κοινή παρέα και με τον Νίκο, της είχα πει ότι είναι λίγο μικρότερος μου. Εμένα μου λέει είναι πιο πολλά χρόνια. Και τι έγινε; Είμαστε ευτυχισμένοι.», ανέφερε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου, στο μεταξύ η παρουσιάστρια αποκάλυψε πως θα είναι η πρώτη καλεσμένη του Νίκου Μουτσινά για τη νέα χρονιά

Δείτε την αποκάλυψη της Κατερίνας Καινούργιου για την Ματίνα Νικολάου

Η αυθόρμητη αποκάλυψη της Κατερίνας Καινούργιου για τον Φίλιππο Τσαγκρίδη - «Μέρα που είναι θα το πω...»

Μέσα από τη σημερινή της εκπομπή, η Κατερίνα Καινούργιου δε δίστασε να κάνει μία πολύ αυθόρμητη αποκάλυψη για τον αγαπημένο της σύντροφο, Φίλιππο Τσαγκρίδη, με αφορμή την εμφάνιση που έκανε στο Ευτυχείτε ο Γιώργος Τσαλίκης.

Ο τραγουδιστής ξεσήκωσε το τηλεοπτικό κοινό αλλά και το πλατό της εκπομπής με τις επιτυχίες του και η Κατερίνα Καινούργιου, σε άκρως εορταστικό κλίμα πέταξε μία ατάκα για τον Φίλιππο Τσαγκρίδη, αφού είχε αποκαλύψει πως θα είναι η πρώτη καλεσμένη του Νίκου Μουτσινά για το νέο έτος.

"Μέρα που είναι θα εξομολογηθώ κάτι. Είναι ο αγαπημένος καλλιτέχνης του συντρόφου μου του Φίλιππου. Όπου τραγουδάει πάμε και τον βλέπουμε, μας τον ζητάει έκπληξη στα γενέθλιά του. Είναι ο αγαπημένος του με διαφορά" είπε η Κατερίνα Καινούργιου, ενώ συμπλήρωσε με χιούμορ ότι "με αυτόν έχει μεγαλώσει", είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.