Τρύφωνας Σαμαράς: Εξομολογείται για μητέρα του - "Δεν θέλω να πηγαίνω στο χωριό στον πατέρα μου γιατί..."

Θλίψη...

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Τρύφωνας Σαμαράς: Εξομολογείται για μητέρα του -

Ο Τρύφωνας Σαμαράς μίλησε στη κάμερα του Ευτυχείτε για τις Πρωτοχρονιές που έχει περάσει και αυτή που του έχει μείνει αποτυπωμένη περισσότερο, η τελευταία με την μαμά του.

Ο κομμωτής είχε ιδιαίτερη αδυναμία στη μητέρα του και πλέον δεν θέλει να πηγαίνει στο χωρίο του και ας είναι ακόμα εκεί ο πατέρας του γιατί δεν αντέχει να μην τη βλέπει εκεί, μάλιστα πριν λίγες μέρες ο πατέρας του, του έκανε έκπληξη στον αέρα του Πάμε Δανάη.

«Η τελευταία Πρωτοχρονιά που έκανα με την μητέρα μου είναι πολύ σημαντική γιατί έχει μείνει μέσα μου. Έχουν περάσει αρκετά χρόνια αλλά είναι σαν να είναι τώρα. Κάθε Πρωτοχρονιά, γιορτές, μαζέματα με συγγενείς μου την θυμίζουν. Μου είναι δύσκολο γιατί μου λείπει η μητέρα μου και προτιμώ να μη μαζευόμαστε. Φαντάσου δεν θέλω να πηγαίνω στο χωριό που είναι ο μπαμπάς μου επειδή δεν είναι εκεί η μητέρα μου.»

Συγκινεί ο Σαμαράς: «Η μητέρα μου έλεγε “καλύτερα να παντρευόσουν και να έκανες παιδιά παρά αυτός που έγινες"»

Καλεσμένος στο Dot βρέθηκε ο Τρύφωνας Σαμαράς, ο οποίος μίλησε για όλα στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή, κάνοντας αποκαλύψεις για τη μητέρα του και τον πατέρα του.

«Ο χαμός της μητέρας μου είναι ότι χειρότερο μου έχει συμβεί. Έφυγα από το πατρικό μου μετά τα 30. Οι γονείς μου γνώριζαν τα πάντα για μένα. Αν μπορούσα δεν θα έλεγα στους γονείς μου για τη σεξουαλικότητά μου. Η μητέρα μου πάντα μου έλεγε “καλύτερα να είχες παντρευτεί και να είχες παιδάκια παρά αυτός που έγινες”. Πάντα με ισορροπούσε. Μέχρι τα 14 μου έκανα παρέα μόνο με τις φίλες της μαμάς μου. Δεν έπαιξα ποτέ ποδόσφαιρο. Η κομμωτική ήταν το σιγουράκι μου.

Δεν πήρα απολυτήριο Λυκείου. Στις εξετάσεις της δραματικής σχολής είχα δάσκαλο τον Μιχάλη Κακογιάννη. Πήγα ως μοντέλο στον Ασλάνη κι έγινα κομμωτής στα show του. Δεν περίμενα ποτέ ότι θα γινόμουν γνωστός ως κομμωτής. Σκέφτομαι τη μητέρα μου κάθε μέρα εδώ και 14 χρόνια. Ο πατέρας μου και ο αδερφός μου είναι αγρότες. Στα 12 ο πατέρας μου με πήρε στην οικοδομή, αλλά εγώ έκανα ηλιοθεραπεία», είπε μεταξύ άλλων ο Τρύφωνας Σαμαράς.