My Style Rocks: Ο Σπύρος Νικολαϊδης μπαίνει στη σειρά του ΣΚΑΙ 8 λέξεις!

Έκανε την ανακοίνωση

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
My Style Rocks: Ο Σπύρος Νικολαϊδης  μπαίνει στη σειρά του ΣΚΑΙ 8 λέξεις!

Τον Σπύρο Νικολαϊδη τον γνωρίσαμε στο ριάλιτι του ΣΚΑΙ My Style Rocks αφού φέτος το παιχνίδι είχε και άντρες! Μπορεί το παιχνίδι να έχει τελειώσει πολύ λίγο καιρό όμως ο διαγωνιζόμενος κάνει ήδη τα πρώτα του βήματα στην ηθοποιία, συγκεκριμένα στις 8 λέξεις.

Με μια ανάρτηση του ο Σπύρος ανακοίνωσε την συνεργασία του με την σειρά του ΣΚΑΙ

“8 λέξεις λοιπόν... ένα νέο ταξίδι για μένα μόλις ξεκίνησε! Είμαι τόσο συγκινημένος που ειλικρινά δεν μπορώ να σας περιγράψω πόσο χαρούμενος είμαι!! Τα μεγαλύτερα κατορθώματα ήταν κάποτε όνειρα. Και για μένα αυτό ήταν ένα από τα μεγαλύτερα μου από μικρό παιδί, δείτε ωστόσο ποιος κέρδισε το My Style Rocks

Σας ευχαριστώ πολύ όλους για την αγάπη σας και ιδιαίτερα τους @georgiou82 , @koulisnikolaou και Βάνα Δημητρίου για την ευκαιρία αυτή αλλά και που από τη πρώτη στιγμή με όλη την @make_it_productions με αγκάλιασαν με το τρόπο τους και με έκαναν να νιώσω μέρος της οικογένειας τους”, έγραψε χαρακτηριστικά ο Σπύρος Νικολαΐδης.

Αυτή είναι η ανάρτηση του Σπύρου Νικολαϊδη για τις 8 λέξεις

σπυρος νικαλιδης 8 λεξεις

My Style Rocks: Ο Σπύρος Νικολαϊδης αποκαλύπτει - «Τα χειρότερα Χριστούγεννα ήταν πέρσι, βίωσα έναν άσχημο..»

Ο κούκλος παίκτης του My Style Rocks, Σπύρος Νικολαϊδης, εξομολογήθηκε ότι τα περσινά Χριστούγεννα ήταν τα χειρότερα του καθώς βίωσε έναν πολύ άσχημο χωρισμό.

Ο Σπύρος, που κατάφερε να αναδειχθεί στους φετινούς φιναλίστ του επιτυχημένου ριάλιτι μόδας, με την Αρετή τελικά να κερδίζει το έπαθλο, αποκάλυψε τον σκληρό χωρισμό που αντιμετώπισε εν μέσω γιορτών.

Συγκεκριμένα, επισήμανε: «Τα χειρότερα Χριστούγεννα μου ήταν πέρυσι. Βίωσα έναν πολύ άσχημο χωρισμό που με στιγμάτισε. Δεν κατάλαβα ειλικρινά πότε ήρθαν, πότε πέρασαν…

Το μόνο που μου έχει μείνει είναι ο πόνος που ένιωσα την αγαπημένη μου περίοδο κάθε χρόνου. Και, δυστυχώς, εξαιτίας της κακίας κάποιων ανθρώπων τα περσινά μου Χριστούγεννα ήταν από τις χειρότερες στιγμές στη ζωή μου κάτι το οποίο ίσως και να μη ξεχάσω ποτέ..»