Θέμης Κανέλλος: «Σπάει» τη σιωπή του για τον Αντώνη Αλεξανδρίδη - «Μιλήσαμε μετά το Big Brother...»

Πρώτη φορά μιλάει παίκτης γι΄ αυτό το θέμα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Θέμης Κανέλλος: «Σπάει» τη σιωπή του για τον Αντώνη Αλεξανδρίδη - «Μιλήσαμε μετά το Big Brother...»

Ο Θέμης Κανέλλος ανέβασε το δεύτερο βίντεο σχετικά με την εμπειρία του στο σπίτι του Μεγάλου Αδερφού, και ανάμεσα σε άλλα που είπε, αποφάσισε να «σπάσει» τη σιωπή του και για τον Αντώνη Αλεξανδρίδη, αποκαλύπτοντας μίλησαν μετά το τέλος του Big Brother.

Αυτή τη φορά, ο παίκτης του Big Brother απάντησε σε ερωτήσεις που έκανε ο κόσμος και μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για το βίντεο που ανέβασε ο Αντώνης Αλεξανδρίδης με το οποίο απολογήθηκε για όσα έγιναν στο σπίτι.

Όπως εξήγησε, διαφωνεί κάθετα με τη στάση του, ενώ δεν κάθισε να δει το βίντεο που ανέβασε καθώς βαρέθηκε, αν και οι δυο τους επικοινώνησαν.

Θέμης Κανέλλος Αντώνης Αλεξανδρίδης

«Είδα τα πρώτα πέντε λεπτά από το βίντεο με την απολογία του Αντώνη γιατί βαρέθηκα. Μου έστειλε κάποια μηνυματάκια, μετά μου ξαναέστειλε για τη γιορτή μου και μιλήσαμε λίγο, πολύ ευγενικά και τυπικά. Από αυτά που μου είπε εμένα, προσπάθησε να πιάσει συζήτηση, του απάντησα πολύ ευγενικά και του εξήγησα πως κάποια από αυτά που λέει δεν βγάζουν νόημα. Δεν πιστεύω ότι το κανάλι μπορεί να διαστρευλώσει πράγματα που έχεις πει ή έχεις κάνει».

Τι είπε ο Θέμης για όσα δεν είδαμε στο Big Brother στο πρώτο βίντεο

Ο Θέμης Κανέλλος που απασχόλησε πολύ με την συμμετοχή του στο Big Brother πριν από λίγες ώρες έκανε το πρώτο του - μετά το παιχνίδι - βίντεο στο Youtube στο οποίο και αποκαλύπτει πράγματα που δεν έδειξαν ποτέ οι κάμερες του ΣΚΑΙ.

Ο ίδιος σχετικά με το αν υπήρξε ποτέ ερωτική επαφή στο «Big Brother» ξεκαθαρίζει: «Σ... δε ξέρω. Μπορεί. Δε τα ξέρω εγώ αυτά… Σ... δε νομίζω ότι παίχτηκε. Να πω την αλήθεια. Νομίζω ότι παίχτηκαν κάποια προκαταρτικά. Από ότι έχω ακούσει και αφού βγήκα. Δε θα πω από ποιους. Κάτι έχω ακούσει. Κάτι έχω πιστέψει. Κάτι και εγώ μέσα σε αυτό το δωμάτιο… Κάτι, κάτι, κάτι. Δε ξέρω. Δε μου έχουν πει ποτέ κάτι, δεν είδα κάτι εντελώς προφανές να πω ότι αυτοί…».

Ποια είναι η γνώμη του για τη Σοφία και την Άννα Μαρία; Τι συνέβη με τον Γρηγόρη; Γιατί έλειπε πολλές ώρες η Άννα Μαρία; Υπήρχαν κάμερες στις τουαλέτες;