Παρασκευή, 09 Δεκεμβρίου 2022 | Επικοινωνία

Ξεκάθαρος ο Θέμης για τους "στημένους" καυγάδες στο Big Brother - «Είπαμε να το κάνουμε αλλά...»

Απάντησε με απόλυτη ειλικρίνεια

Ξεκάθαρος ο Θέμης για τους
News 01.01.2021 13:00
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Ο Θέμης Κανέλλος ανέβασε χθες το δεύτερο βίντεο στο Youtube μέσα από το οποίο εξήγησε τι ακριβώς συνέβη στο σπίτι του Big Brother και μεταξύ άλλων απάντησε με απόλυτη ειλικρίνεια στο αν οι καυγάδες που βλέπαμε ήταν στημένοι.

Ο Θέμης Κανέλλος, μιλώντας σε δύο βίντεο για τις δικές του αλήθειες από όσα έζησε στο σπίτι του «Μεγάλου Αδελφού», απάντησε σε «βροχή» ερωτήσεων, που του τέθηκαν και είχε ενδιαφέροντα πράγματα να πει για όλα τα γεγονότα, ενώ μία εξ αυτών τον υποχρέωνε στο να απαντήσει για το αν ήταν όλα στημένα, και δη οι τσακωμοί, έχοντας νωρίτερα αποκαλύψει για τα... παιχνίδια της Αφροδίτης.

Big Brother στημένο

Ο Θέμης, τελικά, απάντησε ότι τίποτα δεν ήταν στημένο, αν και είχε περάσει από το μυαλό των παικτών να στήσουν τους τσακωμούς τους με διάφορους σκοπούς. Ο ίδιος τονίζει, ότι ήταν ένα ενδεχόμενο, που συζητήθηκε αρκετά μεταξύ των συγκατοίκων, αλλά τελικά αποφασίστηκε καθένας να βγάλει το δικό του χαρακτήρα.

Τι άλλο είπε ο Θέμης Κανέλλος στο βίντεο για το Big Brother

Ο Θέμης Κανέλλος ανέβασε το δεύτερο βίντεο σχετικά με την εμπειρία του στο σπίτι του Μεγάλου Αδερφού, και ανάμεσα σε άλλα που είπε, αποφάσισε να «σπάσει» τη σιωπή του και για τον Αντώνη Αλεξανδρίδη, αποκαλύπτοντας μίλησαν μετά το τέλος του Big Brother.

Αυτή τη φορά, ο παίκτης του Big Brother απάντησε σε ερωτήσεις που έκανε ο κόσμος και μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για το βίντεο που ανέβασε ο Αντώνης Αλεξανδρίδης με το οποίο απολογήθηκε για όσα έγιναν στο σπίτι.

Όπως εξήγησε, διαφωνεί κάθετα με τη στάση του, ενώ δεν κάθισε να δει το βίντεο που ανέβασε καθώς βαρέθηκε, αν και οι δυο τους επικοινώνησαν.

Θέμης Κανέλλος Αντώνης Αλεξανδρίδης

«Είδα τα πρώτα πέντε λεπτά από το βίντεο με την απολογία του Αντώνη γιατί βαρέθηκα. Μου έστειλε κάποια μηνυματάκια, μετά μου ξαναέστειλε για τη γιορτή μου και μιλήσαμε λίγο, πολύ ευγενικά και τυπικά. Από αυτά που μου είπε εμένα, προσπάθησε να πιάσει συζήτηση, του απάντησα πολύ ευγενικά και του εξήγησα πως κάποια από αυτά που λέει δεν βγάζουν νόημα. Δεν πιστεύω ότι το κανάλι μπορεί να διαστρευλώσει πράγματα που έχεις πει ή έχεις κάνει».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Θέμης Κανέλλος: «Ξεμπρόστιασε» τη Σοφία Δανέζη - «Πρέπει να ζητήσει συγγνώμη...»

Θέμης Κανέλλος: Μίλησε ανοιχτά για τις πλαστικές που έχει κάνει - «Με κάνει να νιώθω ωραία»

Share