Διπλές χαρές στο σπίτι του Βασίλη Σπανούλη και της Ολυμπίας Χοψονίδου

Το τρυφερό στιγμιότυπο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Διπλές χαρές στο σπίτι του Βασίλη Σπανούλη και της Ολυμπίας Χοψονίδου

Ο Βασίλης Σπανούλης και η Ολυμπία Χοψονίδου γιορτάζουν από εχθές το βράδυ αφού σήμερα, έχουν διπλές χαρές στο σπίτι τους. Τόσο ο αρχηγός του Ολυμπιακού όσο και ο ένας από τους γιους του, έχουν σήμερα την ονομαστική τους εορτή.

Η ευτυχισμένη οικογένεια πέρασαν πολύ όμορφα το βράδυ της παραμονής και σήμερα το πρωί, η Ολυμπία Χοψονίδου έσπευσε να ευχηθεί στον σύζυγό της και τον γιο της με ένα τρυφερό στιγμιότυπο που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Ο γιος τους λέγεται επίσης Βασίλης, αλλά το όνομά του, το έχει πάρει από τον πατέρα της Ολυμπίας Χοψονίδου ο οποίος τυχαίνει να είναι συνονόματος με τον Σπανούλη. Έτσι η ευτυχισμένη οικογένεια έχει δύο λόγους για να γιορτάζει σήμερα και το πρώην μοντέλο δεν παρέλειψε να μοιραστεί τη χαρά της με τους followers της στο Instagram.

Βασίλης Σπανούλης Ολυμπία Χοψονίδου

Απίστευτο σκηνικό στο σπίτι του Βασίλη Σπανούλη - Το κατέγραψε η Ολυμπία Χοψονίδου

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ολυμπία Χοψονίδου θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα απίστευτο σκηνικό που κατέγραψε με το κινητό, το οποίο διαδραματίστηκε μέσα στο σπίτι του Βασίλη Σπανούλη.

Το αγαπημένο ζευγάρι πλέον περνάει ακόμα περισσότερο χρόνο στο σπίτι λόγω του lockdown αν και είναι γνωστό πως και οι δύο επέλεγαν να περνούν τις περισσότερες ώρες μέσα μαζί με τα 6 παιδιά τους.

Η Ολυμπία Χοψονίδου είναι πολύ ενεργή στα social media και αγαπά να ανεβάζει φωτογραφίες και βίντεο από τις δραστηριότητες με τις οποίες καταπιάνεται καθημερινά η οικογένειά της.

Χθες ο αρχηγός του Ολυμπιακού είχε όλο τον χρόνο να αφιερώσει στα παιδιά του και έτσι, αφού ζωγράφισαν και έπαιξαν, κατέληξαν όλοι μαζί αγκαλιά στον καναπέ. Η Ολυμπία Χοψονίδου εννοείται πως απαθανάτισε το συγκεκριμένο στιγμιότυπο και το ανέβασε στο Instagram της.

ολυμπια χοψονιδου