Δημήτρης Μπέλλος - Μαρία Μπέη: Kι όμως, ήταν ήδη ζευγάρι πριν το Masterchef 4!

To αποκάλυψαν!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Δημήτρης Μπέλλος - Μαρία Μπέη: Kι όμως, ήταν ήδη ζευγάρι πριν το Masterchef 4!

Ανήμερα της Πρωτοχρονιάς ο Δημήτρης Μπέλλος και η Μαρία Μπέη ανακοίνωσαν πως έκλεισαν ένα χρόνο σχέσης και ευχαρίστησαν ο καθένας τον άνθρωπό του για το δώρο αυτό.

Οι δύο παίκτες του Materchef 4 που είδαμε να γίνονται ζευγάρι μέσα στο παιχνίδι. φαίνεται να είχαν σχέση πριν προβληθεί στη τηλεόραση αφού το παιχνίδι έκανε πρεμιέρα 27 Ιανουαρίου.

Και αυτό, είναι λογικό καθώς τα γυρίσματα είχαν ξεκινήσει πολύ πιο πριν. Οι δύο παίκτες με δυο γλυκές αφιερώσεις ευχήθηκαν για το νέο έτος και φαίνεται να είναι τρελά ερωτευμένοι, μάλιστα το ζευγάρι πριν λίγο καιρό νόσησε από κορωνοϊό, δείτε τι είπε ο γιατρός τους

Οι αναρτήσεις της Μαρίας Μπέη και του Δημήτρη Μπέλλου

Το μήνυμα της Μαρίας Μπέη: «Για τους περισσότερους το 2020 ήταν μια χρονιά που θέλουν να ξεχάσουν, για εμένα όμως ήταν η καλύτερη γιατί την πέρασα μαζί σου
Έναν ολόκληρο χρόνο ποιος άντεξε ποιον; Χρόνια πολλά σε όλους, εύχομαι η νέα χρονιά να σας δώσει ότι σας στέρησε η προηγούμενη #happynewyear #happyanniversary #oneyeartogether #couplegoals #2021 #2020 #christmaseve #athensgreece #greece #fooBies»

μαρια μπεη

«Χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους! Να φύγει το 2020 και να κρατήσουμε μόνο τα καλά, για εμένα το κορίτσι στην φωτογραφία. Ένα ολόκληρο χρόνο μαζί ξέρετε τι έχω περάσει.....», έγραψε ο Δημήτρης Μπέλλος και η σύντροφός του τού σχολιάσει ότι τον αγαπάει πολύ!

δημητρης μπελλος

Happy Day: «Άναυδοι» Μπέλλος και Μπέη με την ατάκα της Τσιμτσιλή - «Θα μαθαίνω από άλλες εκπομπές...»

Σήμερα το πρωί στο Happy Day, η Σταματίνα Τσιμτσιλή με μία ατάκα της, κατάφερε να αφήσει εντελώς άναυδο τον Δημήτρη Μπέλλο και τη Μαρία Μπέη, σχολιάζοντας πως μαθαίνει από άλλες εκπομπές ότι συζητάνε με ένα ριάλιτι του ALPHA!

Χθες το μεσημέρι έγινε γνωστό μέσα από την εκπομπή Πρωινό ότι σε λίγο καιρό πρόκειται να ξεκινήσει ένα νέο ριάλιτι στον ALPHA το οποίο θα απευθύνεται σε ζευγάρια και στο οποίο μάλιστα θα δούμε και την Μαρία Μπέη με τον Δημήτρη Μπέλλο.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή στάθηκε στο γεγονός ότι οι δύο συνεργάτες της δεν της είχαν πει τίποτα σχετικά με την πρόταση που δέχθηκαν ωστόσο όπως της εξήγησαν εκείνοι, δεν έχουν δεχθεί καμία πρόταση επίσημα.

Αρχικά η παρουσιάστρια είπε: «Συγγνώμη, θα μαθαίνω από άλλες εκπομπές ότι κλείνετε σε ριάλιτι του σταθμού;», με τους δύο μάγειρες να απαντάνε: «Και εμείς από άλλη εκπομπή το μάθαμε, δεν έχουμε μιλήσει».

«Για να το ξεκαθαρίσω, όντως ο σταθμός μας ετοιμάζει κάτι ωραίο για το δεύτερο μισό. Θα είναι ένα ριάλιτι, αλλά καμία σχέση με επιβίωση. Θα είναι για τις αξίες των ανθρώπινων σχέσεων, άρα μπορεί να έχει και ζευγάρια. Τώρα το κλείνουμε, οπότε θα το ανακοινώσουμε και επίσημα ελπίζω μέσα στην εβδομάδα και δεν έχουν γίνει προτάσεις σε κανένα πρόσωπο. Και αυτά τα ονόματα που ακούστηκαν δεν ανταποκρίνονται προς το παρόν», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Σε εμάς, πάντως, δεν έχει καμία πρόταση», τόνισε ξανά η Μαρία Μπέη, με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή να απαντά: «Σας έχουμε κλείσει για το Happy Day φέτος. Τι θα γίνει; Σας κλείσαμε, σας μάθαμε, σας συνηθίσαμε, θα φύγετε;».