Πέμπτη, 15 Απριλίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Πανικός στο Instagram με το νέο βίντεο της Άννας Μαρίας Ψυχαράκη - «Ο καθένας να γευτεί αυτό που ποθεί...»

Το μήνυμα που έστειλε στο κόσμο της

Πανικός στο Instagram με το νέο βίντεο της Άννας Μαρίας Ψυχαράκη - «Ο καθένας να γευτεί αυτό που ποθεί...»
News 01.01.2021 14:44
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Η Άννα Μαρία Ψυχαράκη ανέβασε ένα ξεχωριστό βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram προκειμένου να ευχηθεί για τον καινούργιου χρόνο στους διαδικτυακούς της φίλους και για ακόμα μία φορά επικράτησε πανικός στα social media.

Η μεγάλη νικήτρια του Big Brother είναι εξαιρετικά ενεργή στα social media από τη μέρα που βγήκε από το σπίτι του Μεγάλου Αδερφού και έτσι χθες βράδυ δε θα μπορούσε να μην μοιράσει τις ευχές της για το 2021 στον «κόσμο της» που την στήριξε όσο καιρό βρισκόταν μέσα στο παιχνίδι.

Ανέβασε λοιπόν δύο βίντεο, στα οποία ζητάει από τον κόσμο να αντιμετωπίσει με χαμόγελο αυτή τη νέα χρονιά γιατί σίγουρα κάτι καλό θα έχει να φέρει. Μάλιστα για την Άννα Μαρία, ο χρόνος αυτός ενδέχεται να φέρει μία θέση στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά.

Η απήχηση που έχουν οι αναρτήσεις της είναι γνωστή και έτσι όπως μπορείτε να φανταστείτε, τα likes και τα comments, έπεσαν βροχή.

Τι είπε η Άννα Μαρία για τη συμμετοχή της στο Big Brother

Για σένα, που είσαι τόσο διαφορετική, πόσο δύσκολο ήταν να παραμείνεις στο παιχνίδι;

Ήταν ένα μαρτύριο. Δεν υπήρξε μόνο μια δύσκολη στιγμή μέσα στο παιχνίδι, ήταν πάρα πολλές. Η προδοσία της Ραμόνας ή όταν έσπασα την πόρτα, όταν με έβγαλαν ψεύτρα και κλέφτρα. Δεν άντεχα όλες τις κατηγορίες τους και όλα αυτά είχαν συσσωρευτεί μέσα μου. Το έχω πραγματικά χαρακτηρίσει ως κόλαση όλο αυτό. Οι έντονες στιγές που μου έχουν μείνει ήταν οι κακές στιγμές.

Άννα Μαρία Ψυχαράκη καυγάδες

Αυτές ήταν που με είχαν καθηλώσει, μου είχαν ρίξει την ψυχολογία, μου είχαν σακατέψει την προσωπικότητα μου. Με προσέβαλαν πάρα πολλές φορές, ενώ εγώ τους δικαιολογούσα και τους υπερασπιζόμουν. Τους φρόντιζα και δεν το μετανιώνω. Χαίρομαι που κέρδισα την αγάπη του κόσμου, αλλά με πιάνει και μια χαρμολύπη γιατί ακόμα και τώρα δέχομαι κατηγορίες από τα παιδιά και αναρωτιέμαι πότε θα σταματήσει όλο αυτό.

Τι πιστεύεις ότι έφταιξε και τα παιδιά είχαν τόσο λανθασμένη αντίληψη για τον χαρακτήρα σου;

Θεωρώ ότι μέσα στο παιχνίδι υπήρχαν άτομα πολύ χειριστικά. Δεν θα αναφέρω ποιοι ήταν. Ξέρει ο κόσμος σε ποιους αναφέρομαι. Έβλεπα ότι γινόταν μια πλύση εγκεφάλου και γι’ αυτό τους δικαιολογούσα και τους υπερασπιζόμουν. Έλεγα μέσα μου, «Άννα έσυ θα αντεξεις, αυτοί δεν θα αντέξουν». Ο Χρήστος Βαρουξής συγκεκριμένα μου έλεγε ότι είμαι ένα μήνα μπροστά από το παιχνίδι και ότι τα είχα καταλάβει όλα.

Άννα Μαρία Ψυχαράκη Big Brother

Μετάνιωσες για κάποια στιγμή σου στο παιχνίδι; Ένιωσες ότι έκανες κάποιο λάθος κατά τη διάρκεια της παραμονής σου;

Το συμβάν με την πόρτα. Δεν έχω κάνει ξανά κάνει φθορά ξένης ιδιοκτησίας ποτέ στη ζωή μου. Δεν έχω δεχθεί ποτέ ποινή, ούτε καν στο σχολείο. Εκείνη τη στιγμή δεν άντεξα και έσπασα την πόρτα. Δεν ήταν σωστό αυτό που έκανα αλλά θεωρώ ότι ο κόσμος με κατάλαβε και με κατανόησε. Δεν άντεξα, ήταν συσσωρευμένες οι κατηγορίες προς το πρόσωπο μου. Αποφάσισα όμως να συνεχίσω στο παιχνίδι γιατί με είχε στηρίξει ο κόσμος.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ο Ζαχαράτος "χτυπά" ξανά - Το νέο βίντεο έπος ντυμένος Άννα Μαρία Ψυχαράκη

Άννα Μαρία Ψυχαράκη: Η νέα ανάρτηση της νικήτριας του Big Brother στο instagram

Share