Όλο το Instagram μιλάει γι’ αυτή την ανάρτηση της Ιωάννας Τούνη

Δεν θα μπορούσε να κλείσει καλύτερα τη χρονιά!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Όλο το Instagram μιλάει γι’ αυτή την ανάρτηση της Ιωάννας Τούνη

Η Ιωάννα Τούνη δεν θα μπορούσε να κλείσει πιο εντυπωσιακά το 2020 και να υποδεχτεί το 2021. Με μια ανάρτηση της έβαλε "φωτιά" στο instagram!

Με αλογοουρά "μαστίγιο" και το πιο εκθαμβωτικό ντύσιμο. η Ιωάννα μπήκε Δεκέμβρη στην θάλασσα με ένα καταπληκτικό χειμωνιάτικο ηλιοβασίλεμα και έδειξε πως αφήνει πίσω της την δύσκολη αυτή χρονιά.

Η ανάρτηση της, όπως άλλωστε και όλες οι υπόλοιπες έκανε χαμό καθώς η φαντασία της στα concept ξεπερνά κάθε προηγούμενο. Αυτό την κάνει αγαπητή και μετράει χιλιάδες ακόλουθους, πριν από λίγες μέρες ανέβασε ακόμα μια φωτογραφία που πήρε χιλιάδες like στο λεπτό.

Δείτε τη φωτογραφία της Ιωάννας Τούνη

τουνη μαστιγιο

ιωάννα τούνη φωτογραφία πρωτοχρονια

Η δήλωση της Ιωάννας Τούνη για την επανασύνδεσή της με τον Γιάννη Σιδεράκη

Η Ιωάννα Τούνη βρέθηκε καλεσμένη πριν από λίγες μέρες στο Έλα Χαμογέλα και φυσικά ρωτήθηκε αν ισχύει η επανασύνδεση με τον πρώην σύντροφο της.

Η Σίσσυ Χρηστίδου με την Ιωάννα συζητήσανε τόσο για την συμμετοχή της στο My Style Rocks, στην πρόταση που δέχτηκε για το Survivor καθώς και για τις φήμες που την ήθελαν να έχει ξανά σχέση με τον πρώην σύντροφό της (Γιάννης Σιδεράκης).

Η Ιωάννα Τούνη είπε χαρακτηριστικά: «Δεν ξέρω παιδιά, δεν μιλάω πλέον για τα προσωπικά μου. Είπα θα ξαναμιλήσω μόνο αν αρραβωνιαστώ. Έχω κουραστεί και έχω κουράσει πιστεύω, φτάνει!

Δεν μου έχει γίνει πρόταση γάμου, ωστόσο πάντα οι σύντροφοι που είναι μαζί μου, θέλουν υποτίθεται να με παντρευτούν, αλλά κάτι στο παρασύνθημα πηγαίνει λάθος», κατέληξε η Θεσσαλονικιά Ιωάννα.