Ζωζώ Σαπουτζάκη: Σοκάρει για την αποβολή που είχε - " Έκανα σπαγκάτο και έχασα το παιδί"

Δείτε την αποκαλυπτική της συνέντευξη

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Ζωζώ Σαπουτζάκη: Σοκάρει για την αποβολή που είχε -

Στο Ευτυχείτε μίλησε η Ζωζώ Σαπουτζάκη και αναφερόμενη στην σπουδαία καριέρα της, αποκάλυψε το λόγο που δεν έκανε ποτέ παιδιά, ύστερα από μια αποβολή που είχε.

Η καλλιτέχνης αποκάλυψε πως στον δεύτερο γάμο της είχε μείνει έγκυος αλλά ταυτόχρονα είχε και παραστάσεις, έτσι, πάνω σε μια κίνηση σπαγκάτου, η Ζωζώ έχασε το παιδί.

«Αγαπώ πολύ τα παιδιά. Όταν παντρεύτηκα με τον δεύτερο άνδρα μου, τον Ανδρέα, ο οποίος ήταν εξαιρετικό παιδί, ήμουν έγκυος. Έβαινα στην σκηνή κι έκανα σπαγκάτο αμερικάνικο.

Νόμιζα ότι θα κάνω το παιδί και θα κάνω τα πάντα. Έπαθα παλίνδρομο κι έτσι δεν μπόρεσα να το κάνω. Από τότε και μετά δεν έτυχε κι έμεινε το θέμα παιδί.

Δεν παύω όμως να αγαπώ πολύ τα παιδιά και τα ανίψια μου» είπε η ηθοποιός και τραγουδίστρια, συγκινώντας το τηλεοπτικό κοινό, δείτε ακόμα το σπίτι της Ζωζώς.

Δείτε την συνέντευξη της Ζωζώς Σαπουτζάκη που αποκαλύπτει την αποβολή που είχε

Λαμπερή παραμονή πρωτοχρονιάς στο Ευτυχείτε με την Ζωζώ Σαπουντζάκη και τον Γιώργο Τσαλίκη

Η Κατερίνα Καινούργιου και η ομάδα της έχουν ετοιμάσει ένα πολύ λαμπερό show για αύριο το πρωί για να γιορτάσουνε με το κοινό την παραμονή πρωτοχρονιάς. Στο πλατό του Ευτυχείτε θα βρεθεί τόσο ο Γιώργος Τσαλίκης όσο και η Ζωζώ Σαπουντάζακη.

Το «Ευτυχείτε» αποχαιρετά με πολύ τραγούδι, λάμψη αλλά και συγκίνηση τη χρονιά που φεύγει και δίνει τις πιο όμορφες ευχές για τον καινούργιο χρόνο.

Η Κατερίνα Καινούργιου και η παρέα της την παραμονή Πρωτοχρονιάς στις 9.50 υποδέχονται στο στούντιο την «Βασίλισσα» της πίστας Ζωζώ Σαπουντζάκη, που ξεφυλλίζει το άλμπουμ της μυθιστορηματικής ζωής της αλλά και τραγουδά με το μοναδικό της μπρίο.

Το κέφι όμως δεν σταματά εδώ, αφού ο Γιώργος Τσαλίκης και ο Χρήστος Αντωνιάδης παίρνουν το μικρόφωνο και μας διασκεδάζουν με τις μεγαλύτερες επιτυχίες τους.

Φυσικά το τελευταίο «Ευτυχείτε» της χρονιάς, έχει πλούσιο τηλεοπτικό ρεπορτάζ, όπως πάντα, για τις εκπομπές, τα σήριαλ και τα ριάλιτι που έρχονται μέσα στο 2021, αλλά και καλεσμένους που με τις εξομολογήσεις τους καθηλώνουν: Σοφία Μουτίδου, Ματίνα Νικολάου, Τρύφωνας Σαμαράς, αλλά και ο Γιάννης Φλωρινώτης, μας συγκινούν και μας κάνουν να χαμογελάσουμε.

Τέλος, η Κατερίνα Λένη, μας ετοιμάζει μια διαφορετική λαχταριστή… τούρτα βασιλόπιτα, για να υποδεχτούμε γλυκά το νέο χρόνο.