Αθηνά Οικονομάκου: Απάντησε για τις πλαστικές με τον πιο ακομπλεξάριστο τρόπο - "Μήπως σας μπερδεύουν..."

Επική η απάντηση της

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Αθηνά Οικονομάκου: Απάντησε για τις πλαστικές με τον πιο ακομπλεξάριστο τρόπο -

Η Αθηνά Οικονομάκου είναι από τις πιο γνωστές προσωπικότητες του instagram και κάθε εμφάνιση της έχει πολλές αντιδράσεις! Μάλιστα η πιο συχνή ερώτηση που της κάνουν είναι αν έχει κάνει πλαστικές.

Σε ένα πρόσφατο παιχνίδι Q&A δηλαδή ερωτήσεις - απαντήσεις στον λογαριασμό της, ένας follower την ρώτησε με τρομερή σιγουριά "Σε ποιον γιατρό κάνει botox".

Η ηθοποιός πάντα ακομπλεξάριστη και απόλυτα ειλικρινής απάντησε πως μάλλον τους μπερδεύουν τα φίλτρα που βάζει στις φωτογραφίες της ενώ αργότερα όταν της ζητήθηκε να ανεβάσει μια φωτογραφία χωρίς φίλτρο, το έκανε!Να σημειώσουμε πως η Αθηνά Οικονομάκου έπεσε θύμα απάτης. Δείτε τι συνέβη.

ΑΘΗΝΆ ΟΙΚΟΝΟΜΆΚΟΥ ΠΛΑΣΤΙΚΈς

Αθηνά Οικονομάκου: Απάντησε πρώτη φορά δημόσια στις φήμες περί δεύτερης εγκυμοσύνης

Φήμες που έχουν βγει, θέλουν την Αθηνά Οικονομάκου να είναι για δεύτερη φορά έγκυος, ωστόσο όπως φαίνεται η ίδια δεν... γνωρίζει κάτι. Συγκεκριμένα, μετά από ερώτηση που της έγινε στα social media, απάντησε ανοιχτά.

Η ηθοποιός είναι λάτρης των social media και επικοινωνεί καθημερινά με τους διαδικτυακούς της φήμες μέσω αναρτήσεων. Χθες ωστόσο, έκανε ένα Q&A, όπου απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις πους.

Μια ερώτηση που δέχτηκε είναι πως «ακούγεται σε πολλά σαιτ ότι είσαι ξανά έγκυος. Πες μας ότι θα μας κάνεις πάλι χαρούμενους;». Τότε η Αθηνά Οικονομάκου, δεν δίστασε και απάντησε δημόσια «Που; Δεν το έχω δει».

Με αυτή την φωτογραφία από την Νέα Υόρκη ευχήθηκαν Αθήνα Οικονομάκου - Φίλιππος Μιχόπουλος

H Αθήνα Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος έδωσαν τις ευχές τους με μια παλιά τους φωτογραφία που τραβήχτηκε στην Νέα Υόρκη.

Το ζευγάρι, που στόλισε πολύ εντυπωσιακά το σπίτι τους, φαίνεται να αναπολεί τα ταξίδια και την ζωή προ καραντίνας για αυτό και η Αθηνά ήθελε να θυμηθεί τα πιο όμορφα Χριστούγεννα της.

Φέτος ούτε το αγαπημένο ζευγάρι ούτε και ο υπόλοιπος κόσμος κατάφερε να ταξιδέψει και για αυτό ευχήθηκε στους διαδικτυακούς της φίλους για τις γιορτές με μια παλιά της φωτογραφία από την Νέα Υόρκη, όπου απεικονίζεται η ίδια με τον άντρα της ζωής της.

“Χρόνια πολλά σε όλους!! Στα καλύτερα που έρχονται” έγραψε στην λεζάντα της φωτογραφίας η Αθηνά Οικονομάκου.

αθηνα οικονομακου συζυγος