Μόνη ξανά η Ιωάννα Μπέλλα - Χώρισε από τον επιχειρηματία Γιάννη Λεωνίδα Λεωνιδίου

Το επιβεβαίωσε η ίδια

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Μόνη ξανά η Ιωάννα Μπέλλα - Χώρισε από τον επιχειρηματία Γιάννη Λεωνίδα Λεωνιδίου

Το 2021 βρήκε την Ιωάννα Μπέλλα μόνη ξανά, αφού το μοντέλο έκανε γνωστό σε δηλώσεις της στην εφημερίδα On time και τη Σάσα Σταμάτη πως χώρισε με τον σύντροφό της Γιάννη Λεωνίδα Λεωνιδίου.

Το μοντέλο ξεκίνησε τη σχέση του με τον επιχειρηματία το 2019 και οι δυο τους έδειχναν να είναι πολύ ερωτευμένοι με τις αναρτήσεις τους στα social media.

Την πρώτη τους κοινή εμφάνιση την έκαναν σε νυχτερινό κέντρο της Αθήνας τον Ιανουάριου του 2020 και σχεδόν ένα χρόνο μετά, η σχέση τους έλαβε τέλος, αν και λίγους μήνες πριν η Ιωάννα Μπέλλα είχε ξεκαθαρίσει πως δεν είναι χωρισμένη με τον σύντροφό της!

Ιωάννα Μπέλλα χωρισμός

Η Ιωάννα Μπέλλα από το Ντουμπάι όπου βρίσκεται για επαγγελματικούς λόγους επιβεβαίωσε στην εφημερίδα τον χωρισμό της: «Ναι ισχύει, δεν είμαστε πια μαζί με τον Γιάννη. Έχουμε χωρίσει εδώ και περίπου έναν μήνα. Τον εκτιμώ και με εκτιμά, όμως αποφασίσαμε από κοινού να χαράξουμε χωριστούς δρόμους και είμαστε πολύ καλά και οι δυο».

Οι πρώτες δηλώσεις που είχε κάνει η Ιωάννα Μπέλλα για τον Γιάννη Λεωνίδα Λεωνιδίου

Η καλλονή Ιωάννα Μπέλλα έγινε γνωστή μέσα από τις οντισιόν του GNTM και στην συνέχεια με την συμμετοχή της στα καλλιστεία! Λίγο καιρό μετά την πρώτη της εμφάνιση με τον τότε αγαπημένο της, έκανε δηλώσεις για την προσωπική της ζωή και ξεκαθάρισε πως θέλει να την κρατήσει μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα και από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η ίδια μίλησε πρώτη φορά για τον σύντροφό της στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» και είπε χαρακτηριστικά:

«Δεν μιλάω για τα προσωπικά μου, σέβομαι το γεγονός ότι ο άνθρωπός μου δεν έχει καμία σχέση με τον χώρο… οπότε είναι πίσω από τα φώτα και δεν θα ήθελα να τον εκθέσω. Σίγουρα σε κάποια έξοδό μας που είμαι στην Ελλάδα να μας βρουν κάπου, δεν το κρύβω…».