Ιωάννα Μπέλλα: "Δε χωρίσαμε με τον Γιάννη..." - Όσα δήλωσε σε συνέντευξή της

Διαψεύδει τις φήμες χωρισμού

Αρθρογράφος: Χριστιάνα Μπράμο
Χριστιάνα Μπράμο
Youweekly Editor
Ιωάννα Μπέλλα:

Να φέρει τέλος στις φήμες ήταν η επιθυμία της Ιωάννας Μπέλλα, γι'αυτό και απάντησε και μίλησε για τη σχέση της με τον σύντροφό της Γιάννη - Λεωνίδα Λεωνίδου, με τον οποίο τα δημοσιεύματα ήθελαν στα πρόθυρα του χωρισμού. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα On Time δήλωσε τα παρακάτω.

Ιωάννα Μπέλλα: "Δε χωρίσαμε με τον Γιάννη..." Η συνέντευξή της

"Δε χωρίσαμε με τον Γιάννη, είμαστε ζευγάρι. Απλά δεν ήθελα να βγουν κάποιες φωτογραφίες μας και είπα ότι δε θέλω και κάποιοι θεώρησαν ότι χωρίσαμε" δήλωσε το μοντέλο.

μπελλα χωρισμος διάψευση

Ύστερα την ρώτησαν αν ενοχλήθηκε από τα δημοσιεύματα αυτά απάντησε: "Δε θέλω γενικά να υπάρχει τίποτα γιατί μου βγάζει προβλήματα όλο αυτό. Ειλικρινά δε θα ήθελα να το συζητήσω περισσότερο γιατί αυτό το διάστημα είμαι κάπως. Σας ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σας"

Από την άλλη η καλλονή Ιωάννα φαίνεται να είναι έτοιμη για το μεγάλο βήμα - Τι θα κάνει για τον έρωτα της ζωής της;

Ιωάννα Μπέλλα: Με «καυτό» λευκό σορτσάκι στη Μύκονο - Όλοι κοίταζαν τα δίμετρα πόδια της

Η Ιωάννα Μπέλλα εμφανίστηκε στα στενά της Μυκόνου, φορώντας ένα "καυτό" λευκό σορτσάκι το οποίο αναδείκνυε το υπέροχο κορμί της, και όπως μπορείτε να φανταστείτε όλοι κοίταζαν τα δίμετρα πόδια του πανέμορφου μοντέλου.

Πρόκειται χωρίς αμφιβολία για μία γυναίκα που έχει πάντα τον τρόπο να εντυπωσιάζει. Η Ιωάννα Μπέλλα, απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές στη Μύκονο και όλα τα φλας των φωτογράφων έχουν πέσει πάνω της.

Η Σταρ Ελλάς 2018, βρέθηκε στα Ματογιάννια μαζί με τον αγαπημένο της, Γιάννη Λεωνίδου και η εμφάνισή της, έκλεψε για ακόμα μία φορά τις εντυπώσεις.

Η κάμερα του Mykonos Live TV, την "τσάκωσε" και εμείς σας την παρουσιάζουμε. Δείτε εδώ με ποιον τρόπο διατηρεί το υπέροχο σώμα της.