Single μετά το GNTM 3 ο Ανδρέας Αθανασόπουλος - «Έφαγα χυλόπιτα»

Μίλησε ανοιχτά για την προσωπική του ζωή

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Single μετά το GNTM 3 ο Ανδρέας Αθανασόπουλος - «Έφαγα χυλόπιτα»

Ο Ανδρέας Αθανασόπουλος δεν κατάφερε να πάρει την πολυπόθητη νίκη στο GNTM 3, και βγαίνοντας από το ριάλιτι, σε δηλώσεις που έκανε στη Σάσα Σταμάτη, δήλωσε single ενώ αποκάλυψε πως στη ζωή του έχει φάει μέχρι και χυλόπιτα.

«Όποιο και να είναι το αποτέλεσμα, νομίζω ότι κατάφερα να κερδίσω ένα μεγάλο μέρος του κόσμου, που με πίστεψε. Από εκεί και πέρα, αυτό μου δίνει μεγαλύτερη δύναμη από τη θέση που πήρα».

Φυσικά, ο γυναικείος πληθυσμός δεν σταματάει να τον «πολιορκεί» όπου βρεθεί κι όπου σταθεί. Ποια, όμως, ήταν η πιο ακραία εκδήλωση θαυμασμού μέχρι τώρα στο πρόσωπό του; «Δεν έχω βιώσει κάποιο ακραίο σκηνικό στον δρόμο. Μου στέλνουν μηνύματα και όταν απαντάω κάποιες κοπέλες μού γράφουν: «Κλαίμε», επειδή τους απάντησα».

Ανδρέας Αθανασόπουλος σχέση

Όσον αφορά τα μελλοντικά του σχέδια, μας αποκαλύπτει ότι αυτά δεν άλλαξαν… «Τα όνειρά μου είναι τα ίδια όπως και πριν από το GNTM. Θέλω να συνεχίσω να ταξιδεύω στο εξωτερικό, όπως έκανα και πριν, με μια καλύτερη διάθεση και ένα καλύτερο vibe».

Αυτό που δεν ξέραμε είναι ότι τώρα σπουδάζει στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής επιστήμη οίνου αμπελιού, επιλογή καθόλου τυχαία. «Ο πατέρας μου έχει φυτώρια αμπέλου στην Αμαλιάδα, οπότε ήθελα να εξελίξω κι άλλο την επιχείρησή του», δηλώνει και αποκαλύπτει τι θέλει να του φέρει… ο Άγιος Βασίλης. «Ο Άγιος Βασίλης θέλω να μου φέρει τύχη το 2021, γιατί το modeling θέλει και τύχη».

Σχετικά με την προσωπική του ζωή, ο Ανδρέας Αθανασόπουλος δηλώνει ελεύθερος και συνεχίζει απαντώντας αν έχει φάει… χυλόπιτα ποτέ. «Όπως όλοι οι άνθρωποι, έχω φάει κι εγώ χυλόπιτα. Γέλασα και συνέχισα τη ζωή μου κανονικά», ενώ ακούστηκε πως βρίσκεται σε σχέση με την Παρασκευή.

Γιατί χώρισε μετά το GNTM 3 ο Ανδρέας Αθανασόπουλος

"Έχουν ξεκινήσει οι πασαρέλες. Ετοιμάζομαι για το MadWalk. Θα ανοίξω το show κάποιων σχεδιαστών. Είμαι πολύ χαρούμενος που γίνεται το όνειρό μου πραγματικότητα. Είμαι ελεύθερος. Είχα σχέση πριν μπω στο GNTM. Στα περισσότερα παιδιά τελείωσε η σχέση τους μετά το GNTM. Όσοι είχαν σχέση.", είπα και συνέχισε:

"Δεν ξέρω, πάντως δεν είμαστε συνεννοημένοι. Αυτό που έχω να πω είναι ότι ουσιαστικά βιώσαμε το ίδιο όλοι. Αυτή η πράξη όλων μπορεί να εκφράσει τι βιώσαμε εκεί. Πόσο σημαντική είναι αυτή η απόσταση και πως η απόσταση μπορεί να χαλάσει μια σχέση. Είναι το χειρότερο πράγμα που μπορεί να συμβεί σε μια σχέση. Μπορεί να χαθούν κάποια συναισθήματα".