Μαρίνα Λικμέτα: Πόζαρε μόνο με το κάτω εσώρουχο η πρώην παίκτρια του The Bachelor

Κάπου θα κλαίει λογικά ο Βασιλάκος

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Μαρίνα Λικμέτα: Πόζαρε μόνο με το κάτω εσώρουχο η πρώην παίκτρια του The Bachelor

Η Μαρίνα Λικμέτα αποφάσισε να «ρίξει» για ακόμα μία φορά το Instagram και έτσι πόζαρε μπροστά στον καθρέφτη της φορώντας μόνο το κάτω εσώρουχο και το μόνο σίγουρο είναι πως ο Παναγιώτης Βασιλάκος μετανιώνει που την άφησε να φύγει από το The Bachelor.

Η Μαρίνα ήταν η μόνη παίκτρια που αποχώρησε οικειοθελώς από το The Bachelor και από τότε έχουν ακουστεί πολλά σχετικά με τη σχέση της με τον Παναγιώτη Βασιλάκο.

Οι φήμες μάλιστα λένε πως ο περιζήτητος εργένης χώρισε τη Νικολέττα και πλέον είναι σε σχέση με την Μαρίνα αν και δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα κάτι τέτοιο.

Η Μαρίνα αποφάσισε να παίξει στο Instagram το παιχνίδι με τις φωτογραφίες και ένας διαδικτυακός της φίλος της ζήτησε να ανεβάσει μία φωτογραφία που της αρέσει αλλά δεν έχει ανεβάσει ακόμα και έτσι η Μαρίνα ανέβασε δύο ημίγυμνες φωτογραφίες, οι οποίες όπως μπορείτε να φανταστείτε προκάλεσαν κανονικό πανικό!

Μάλλον ο Παναγιώτης μετάνιωσε που την άφησε!

Μαρίνα Λικμέτα Bachelor

Το υπονοούμενο της Μαρίνας μετά το The Bachelor και τη σχέση Νικόλ - Βασιλάκου

Η Μαρίνα Λικμέτα που αποχώρησε οικειοθελώς από το The Bachelor έριξε την σπόντα της για την σχέση του Παναγιώτη Βασιλάκου και της Νικολέττας.

Η εκρηκτική 20χρονη Μαρίνα κατάφερε να ενθουσιάσει τον Έλληνα Bachelor όμως ξαφνικά αποφάσισε να φύγει από το παιχνίδι καθώς δεν άντεχε να βλέπει να τον διεκδικούν άλλες γυναίκες.

Ο Παναγιώτης έχει δείξει ότι είναι τρελά ερωτευμένος με την κοκκινομάλλα Νικολέττα, κάτι που ίσως έχει πειράξει και τσαντίσει ορισμένες διαγωνιζόμενες.

Μία από αυτές φαίνεται να είναι και η Μαρίνα η οποία δεν δίστασε να.. πετάξει την σπόντα της με ένα instastory στο οποίο απεικονίζεται η ίδια και συγκεκριμένα έγραψε: «Ήξερε πως να με ακουμπάει χωρίς καν να με ακουμπάει».

Τι υπονοούμενο να ήταν αυτό άραγε;

μαρίνα the bachelor