Θέμης Κανέλλος: «Είμαι πολύ κοντά με την μανούλα μου»

Φωτογραφία ντοκουμέντο από το κοινό τους δείπνο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Θέμης Κανέλλος: «Είμαι πολύ κοντά με την μανούλα μου»

Μέσα από μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Θέμης Κανέλλος αποκάλυψε στους διαδικτυακούς του φίλους πως πλέον έχει έρθει πολύ κοντά με τη μαμά του και μάλιστα οι δυο τους απόλαυσαν μαζί και ένα δείπνο.

Ο εκρηκτικός παίκτης του Big Brother, μίλησε στα story του για το βίντεο που ανέβασε στο Youtube του χθες, στο οποίο μίλησε ανοιχτά για το ριάλιτι και ξεκαθάρισε τη θέση του για όλα όσα είπε για την Άννα Μαρία.

Αφού τελείωσε τα σχόλια για το Big Brother, ο Θέμης είπε πως είναι πολύ καλά στη προσωπική του ζωή και πως τον τελευταίο καιρό έχει έρθει πολύ κοντά με τη μαμά του, με την οποία είχε κόψει επαφές πριν μπει στο σπίτι του Μεγάλου Αδερφού.

Άλλωστε στην εξομολόγηση που είχε κάνει στο παιχνίδι είχε μιλήσει για τους γονείς του και είχε συγκινηθεί ιδιαίτερα.

Θέμης Κανέλλος γονείς

Θέμης Κανέλλος: «Σπάει» τη σιωπή του για τον Αντώνη Αλεξανδρίδη - «Μιλήσαμε μετά το Big Brother...»

Ο Θέμης Κανέλλος ανέβασε το δεύτερο βίντεο σχετικά με την εμπειρία του στο σπίτι του Μεγάλου Αδερφού, και ανάμεσα σε άλλα που είπε, αποφάσισε να «σπάσει» τη σιωπή του και για τον Αντώνη Αλεξανδρίδη, αποκαλύπτοντας μίλησαν μετά το τέλος του Big Brother.

Αυτή τη φορά, ο παίκτης του Big Brother απάντησε σε ερωτήσεις που έκανε ο κόσμος και μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για το βίντεο που ανέβασε ο Αντώνης Αλεξανδρίδης με το οποίο απολογήθηκε για όσα έγιναν στο σπίτι.

Όπως εξήγησε, διαφωνεί κάθετα με τη στάση του, ενώ δεν κάθισε να δει το βίντεο που ανέβασε καθώς βαρέθηκε, αν και οι δυο τους επικοινώνησαν.

Θέμης Κανέλλος Αντώνης Αλεξανδρίδης

«Είδα τα πρώτα πέντε λεπτά από το βίντεο με την απολογία του Αντώνη γιατί βαρέθηκα. Μου έστειλε κάποια μηνυματάκια, μετά μου ξαναέστειλε για τη γιορτή μου και μιλήσαμε λίγο, πολύ ευγενικά και τυπικά. Από αυτά που μου είπε εμένα, προσπάθησε να πιάσει συζήτηση, του απάντησα πολύ ευγενικά και του εξήγησα πως κάποια από αυτά που λέει δεν βγάζουν νόημα. Δεν πιστεύω ότι το κανάλι μπορεί να διαστρευλώσει πράγματα που έχεις πει ή έχεις κάνει».