Γιώργος Μαυρίδης: Συγκίνησε στην οικογενειακή φωτογραφία - "Δυστυχώς δεν γυρίζουν πίσω..."

Το μήνυμα για τη νέα χρονιά

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Γιώργος Μαυρίδης: Συγκίνησε στην οικογενειακή φωτογραφία -

Ο Γιώργος Μαυρίδης πέρασε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς με την οικογένεια του και θέλησε να μοιραστεί τις σκέψεις του για την χρονιά που πέρασε.

Σίγουρα, για όλους το 2020 ήταν μια δύσκολη χρονιά και επίσης όλοι μας ελπίζουμε σε κάτι καλύτερο το νέος έτος. Ο Γιώργος Μαυρίδης μίλησε για όσα συνέβησαν και έστειλε ένα αισιόδοξο μήνυμα. Να θυμίσουμε πως λίγο πριν τελειώσει ο χρόνος, ο κορωνοϊός "χτύπησε" τον ίδιο και την σύντροφό του.

“Δεν μπορώ να ευχηθώ το 2021 να μας δώσει αυτό που μας πήρε το 2020 γιατί οι άνθρώποι που χάσαμε αυτό τον χρόνο δυστυχώς δεν μπορούν να γυρίσουν πίσω.
Μπορούμε όμως, όσοι μείναμε σε τούτο εδώ τον κόσμο , να κάνουμε οτι περνάει από το χέρι μας για μια καλύτερη ζωή και ειδικά σε αυτούς που το χρειάζονται περισσότερο και μακάρι να είμαστε και του χρόνου εδώ όλοι, για να ανταλλάσσουμε ευχές.

Καλή Χρόνια λοιπόν σε όλους με υγεία, αγάπη και ραντεβού το 22 οι ίδιοι και ακόμα περισσότεροι!” έγραψε ο Γιώργος Μαυρίδης.

γιώργος μαυρίδης πρωτοχρονιά οικογένεια

Δημόσιο ξέσπασμα από τον Γιώργο Μαυρίδη κατά των συνωμοσιολόγων για το εμβόλιο

Μέσα από μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Γιώργος Μαυρίδης έκανε ένα δημόσιο ξέσπασμα κατά των συνωμοσιολόγων οι οποίοι θεωρούν ότι το εμβόλιο είναι μία απάτη και ότι οι πολιτικοί αρχηγοί έλαβαν φυσιολογικό ορό.

Ο αγαπημένος παρουσιαστής ο οποίος πέρασε πρόσφατα κορωνοϊό, απάντησε στα όσα λέγονται τον τελευταίο καιρό σχετικά με τα εμβόλια.

Ήδη χθες, όταν εμβολιάστηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, πολλοί ήταν αυτοί που είπαν ότι η νοσοκόμα έκρυψε το μπουκαλάκι και αντί για το εμβόλιο, χορηγήθηκε φυσιολογικός ορός στον πρωθυπουργό, κάτι που φυσικά δεν ισχύει.

«Να έχεις στήσει παγκόσμια πλεκτάνη με μια πανδημία που θα σκοτώσει εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον πλανήτη και θα στερήσει την ελευθερία τους. Θα έχεις καταστρέψει οικονομικά εκατομμύρια επιχειρήσεις για να πλουτίσει ένας. Θα έχεις ετοιμάσει το μεγαλύτερο κόλπο με εμβόλια τσιπάκια, που θα αλλάξουν το DNA. Θα είσαι έτοιμος να ολοκληρώσεις το έργο σου και ξαφνικά να σε ανακαλύπτει ο Μπάμπης και η Μαρία από την Άνω Ραχούλα ότι χθες δεν έβαλαν φάρμακο σε ζωντανή σύνδεση στη τηλεόραση αλλά φυσιολογικό ορό. Μη σου τύχει τέτοιο κακό δηλαδή».

μαυρίδης κατά των συνωμοσιολόγων κορωνοϊού