Τετάρτη, 12 Μαΐου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Καλύτερα δε γίνεται: Η έναρξη και το πρώτο ευτράπελο της χρονιάς!

Τι συνέβη;

Καλύτερα δε γίνεται: Η έναρξη και το πρώτο ευτράπελο της χρονιάς!
News 02.01.2021 15:51
Από Ιωάννα Πολυχρόνη

Την πρώτη εκπομπή του 2021 έκανε η Ναταλία Γερμανού με την ομάδα του Καλύτερα δε Γίνεται μόνο που είχαν ένα μικρό ευτράπελο.

Η παρουσιάστρια έκανε ποδαρικό με το δεξί και όλοι ευχήθηκαν τα καλύτερα για τη νέα χρονιά στους τηλεθεατές. Ύστερα, η Ναταλία κρατώντας ένα ρόδι θέλησε να κάνει το γνωστό έθιμο πετώντας το για καλή τύχη.

Δεν περίμενε όμως ότι το Ρόδι δεν θα σπάσει! Κι όμως, κι ας το πέταξε με πολλή δύναμη το ρόδι δεν τους έκανε τη χάρη, δείτε ακόμα την εντυπωσιακή έναρξη του Έλα Χαμογέλα

ναταλία γερμανού καλύτερα δε γίνεται

Καλεσμένη άφησε «κάγκελο» την Γερμανού με την εξομολόγηση της στον αέρα του Καλύτερα Δε Γίνεται

Η Ναταλία Γερμανού το μεσημέρι της Κυριακής είχε μια τηλεφωνική σύνδεση στο Καλύτερα Δεν Γίνεται με μια ηθοποιό η οποία με την εξομολόγηση της άφησε «κάγκελο» την παρουσιάστρια.

Ο λόγος για την ηθοποιό Κατιάνα Μπαλανίκα, η οποία αναφέρθηκε στην συνάντησή που είχε με την Ναταλία πριν από πολλά χρόνια αλλά αποκάλυψε κιόλας τον λόγο δέχεται να δώσει συνέντευξη μόνο στην ίδια και σε κανέναν άλλο.

Η γνωστή ηθοποιός, όπου πριν λίγο καιρό είχε ένα σοβαρό ατύχημα, είπε συγκεκριμένα: «Ναταλία δεν έχουμε συναντηθεί γιατί εγώ δεν είμαι κοινωνικό άτομο παρόλο που θα σας φαίνεται περίεργο αυτό. Θα σου πω κάτι που δεν θα το θυμάσαι. Η πρώτη συνάντηση που είχα μαζί σου ήταν όταν ήσουν κοριτσάκι κι ο μπαμπάς σου έκανε μία εκπομπή όπου καλούσε κάποιον καλεσμένο και του έκανε μία έκπληξη, φέρνοντας κοντά του έναν φίλο του.

Εγώ τότε επέστρεφα από την Αμερική κι είχε τον Γιώργο Μαρίνο και με είχε φωνάξει να εμφανιστώ ξαφνικά. Σε είχε κοντά του τότε μικρό κοριτσάκι. Ήταν πολύ συγκινητικό. Ο μπαμπάς σου είχε την ευγένεια κι αυτό που δεν το έχει κανένας, έπαιρνε ο ίδιος τον άνθρωπο που ήθελε να φέρει.

Δεν έβαζε κανέναν άλλον να πάρει. Κανείς δεν παίρνει τον ίδιο, βάζουν πάντα κάποιον άλλον. Τότε σε είδα μετά δεν βρεθήκαμε γιατί εγώ δεν είμαι κοινωνική, είμαι λίγο ακοινώνητο άτομο.

Θα ήθελα να έχω μία συνέντευξη μαζί σου. Είμαι ντροπαλή κι επειδή δεν έχω την ευχέρεια να απαντήσω σε κάτι που δεν θα ήθελα, εκείνη την ώρα μπλοκάρω και μπορεί να θυμώσω. Πολλοί δημοσιογράφοι κάνουν ερωτήσεις που δεν θα ήθελε να τις ακούσει ο καλεσμένος και δεν έχω την ευχέρεια εκείνη την ώρα, μπορεί να θυμώσω. Για αυτό και δεν θέλω».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ναταλία Γερμανού: Η Μαρία Ιωαννίδου της συμπεριέλαβε στην διαθήκη της - "Δεν θέλω να..."

Η απάντηση της Ναταλίας Γερμανού για το εξώδικο του Σεφερλή: "Δεν αφορά εμένα αλλά.."

Share