Κρυσταλλία - Δημήτρης Πλατανιάς: Η πρώτη Πρωτοχρονιά μαζί με το μωρό τους - Η γλυκιά selfie

Για δείτε...

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Κρυσταλλία - Δημήτρης Πλατανιάς: Η πρώτη Πρωτοχρονιά μαζί με το μωρό τους - Η γλυκιά selfie

Η Κρυσταλλία πριν λίγες μέρες έγινε μανούλα για πρώτη φορά και πλέον αυτή και ο σύζυγός της Δημήτρης Πλατανιάς είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ.

Τα Χριστούγεννα, λοιπόν, βρήκαν την οικογένεια αγκαλιασμένη και πιο αγαπημένη από ποτέ, Η ίδια η Κρυσταλλία που είναι αρκετά ενεργή στα social media μιας και πριν λίγες ημέρες ανέβασε ακόμα μια φωτογραφία και μια αφιέρωση στο μωρό της , στην αλλαγή του χρόνου μοιράστηκε ένα insta story

«Εμάς έτσι μας βρήκε ο χρόνος… Καλή Χρονιά».

Δείτε παρακάτω την δημοσίευση από το Instagram της Κρυσταλλίας:

κρυσταλλία πλατανιάς μωρό

Η Κρυσταλλία αποκαλύπτει τις δυσκολίες που είχε στον τοκετό - «Γεννήθηκε μετά από αρκετό κόπο..»

Η Κρυσταλλία πριν μερικές μέρες γέννησε και έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι ενώ αποκάλυψε ότι είχε έναν πολύ δύσκολο τοκετό.

Η γνωστή τραγουδίστρια και ο Δημήτρης Πλατανιάς πλέουν σε πελάγη ευτυχίας αφού έχουν πλέον στην αγκαλιά τον πρίγκιπα τους.

Λίγες ώρες μετά την επιστροφή στο σπίτι, η Κρυσταλλία μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της χριστουγεννιάτικες φωτογραφίες με τον γιο της αποκαλύπτοντας παράλληλα τις δυσκολίες που είχε στον τοκετό.

Στην λεζάντα της φωτογραφίας η τραγουδίστρια έγραψε: “Η μαμά μου κι ο μπαμπάς μου λένε ότι είμαι το καλύτερο δώρο που πήραν ποτέ όχι μόνο αυτά τα Χριστούγεννα αλλά σε όλη τους τη ζωή!!!

Κι εγώ σαν καλό παιδάκι από τη χαρά μου τους άφησα να με φέρουν στο σπίτι τα Χριστούγεννα για να μπορεί και η μαμά να με φωτογραφίσει στο δέντρο που τόσο άχτι το είχε…!!!

Γεννήθηκα στις 22/12/20 στις 21:41 μετά από αρκετό κόπο αλλά η μαμά μου είχε δίπλα της την καλύτερη ομάδα!!! Τον πολύτιμο γιατρό της Χριστόδουλο Παπανικόπουλο που ήταν στο πλάι της μαζί με τον μπαμπά μου πάνω από 12 ώρες που εγώ προσπαθούσα να βγω!!! Τη μαία της Χριστίνα αλλά και όλο το νοσηλευτικό προσωπικό που την βοήθησαν και την έκαναν να νιώσει άνετα και ασφαλής και είχαν και ωραία ενέργεια!

Τους φίλους των γονιών μου που συνέχεια επικοινωνούσαν και είχαν τη σκέψη τους σε μένα, στη μαμά και το μπαμπά μου!!! Αλλά και όλους τους φίλους που έστελναν στη μαμά μου τις ευχές και τη σκέψη τους!!!Σας ευχαριστώ πολύ όλους και καλές γιορτές!!! Ο μπέμπης… Clik από τον μπαμπά μου” έγραψε η Κρυσταλλία.