Light για Survivor: "Εδώ μαλώνω από την έπαυλή μου, φαντάσου εκεί!"

Ξεκάθαρος στον αν θα συμμετείχε

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Light για Survivor:

Ο τράπερ Light βρέθηκε καλεσμένος στο Mega Star και μέσα σε όλα αποκάλυψε πως του είχε γίνει πρόταση να πάει στο Survivor, ο ίδιος όμως δεν θα άντεχε όπως αναφέρει.

Ο ίδιος με αφοπλιστική ειλικρίνεια απάντησε: «Φέτος μου έγινε μια πρόταση για το Survivor. Κοίταξε πιστεύω στην πραγματικότητα αν έχεις πεινάσει στην ζωή σου, δεν πας να τρως καρύδες και μπανάνες για έξι μήνες. Αρχικά αντιμετώπισα πάρα πολύ χιουμοριστικά την πρόταση που μου έκαναν. Γενικά το reality στην Ελλάδα του Power Of Love και του Bachelor για εμένα τουλάχιστον δεν είναι του επιπέδου μου.

Εγώ θα πήγαινα να μάλωνα για ένα κομμάτι καρύδα, για ένα sleeping bag και για μία μπανάνα και μετά να γυρίσω στην Ελλάδα να το παίξω τι; Εγώ αν πάω εκεί πέρα και μου πούνε πρέπει να κοιμηθείς σε βρεγμένη άμμο, δεν θες να ακούσεις τώρα τι θα ακούσει όλη η Ελλάδα, και μιας και είπαμε survivor, δείτε ποιες καινούργιες παίκτριες μπαίνουν στο παιχνίδι.

Εδώ μαλώνω από την έπαυλη μου που έχω 40 βαθμούς και κυκλοφορώ χωρίς μπλούζα και τρώω όλη μέρα… Φαντάσου να πήγαινα εκεί να έτρωγα καρύδες και να κοιμάμαι στη βροχή.»

Λίγο πριν ο Light αποκάλυψε τους λόγους που είχε κόντρα με τον Snik

Οι δύο καλλιτέχνες είχαν ξεκαθαρίσει πως δεν μιλάνε αλλά κανείς δεν ήξερε τον λόγο, τώρα πια η παρεξήγηση τους έχει λυθεί και ο Light αποκάλυψε τα πάντα.

“Είμαστε δυο διαφορετικοί άνθρωποι με τις προτεραιότητές τους, τους χαρακτήρες τους που στην προκειμένη τυχαίνει να είναι και πολύ ισχυροί που έχουν μάθει πάντα να παίρνουν αυτό που θέλουν. Ήρθαμε κάποια στιγμή σε ρήξη που κανείς από τους δυο δεν ήθελε να κάνει πίσω, εκεί χωρίσαμε και τους δρόμους μας. Μαλώσαμε, στραβώσαμε…το σημαντικό είναι ότι από όλο αυτό βγήκε πολλή καλή μουσική. Όταν πέρασε κάποιος καιρός συνειδητοποιήσαμε ότι δεν είχαμε κάτι ουσιαστικό να χωρίσουμε, δεν σκότωσε κανένας τη μάνα κανενός” ανέφερε ο Light εξηγώντας τους λόγους που οδήγησαν στον τσακωμό τους.

Όσο για το ποιος έκανε το πρώτο βήμα προς τη συμφιλίωση απάντησε, “Κάποιοι κοινοί μας γνωστοί και φίλοι μας έσπρωξαν προς τη συμφιλίωση. Ένας κοινός μας φίλος έχω την εντύπωση πως μας είπε ότι είναι καιρός να το λήξουμε όλο αυτό. Από πλευράς μου δεν ήμουν λάθος για αυτό και δεν έκανα εγώ την πρώτη κίνηση για να λυθεί το θέμα ωστόσο έχει τελειώσει πλέον, ο καθένας προχωράει και κάνει τη φάση του”.